Vacature Groepsleerkracht SO in Emmeloord in Emmeloord

Onderwijs

Over Optimist SO

Naam school
Contactpersoon
Mevr. Tolner
Plaats
Emmeloord
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
Eduvier
Eduvier verzorgt speciaal onderwijs voor leerlingen in de basisschoolleeftijd en biedt leerlingen van 12 tot 20 jaar praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van vmbo tot en met havo/vwo-niveau. De leerlingen krijgen extra begeleiding omdat ze bijvoorbeeld een vorm van autisme of gedragsproblemen hebben of moeite hebben met leren. Naast onderwijs realiseren we arbeidstoeleidingstrajecten en verzorgen we advies en begeleiding op maat voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale onderwijsbehoeften.
 
 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht SO in Emmeloord 
Plaatsingsdatum
23-8-2019
Referentienummer
2019-23
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Over ons
SO De Optimist is een school voor speciaal onderwijs voor leerlingen met een gedragsproblematiek. De leerlingen volgen onderwijs dat is afgestemd op hun individuele onderwijsbehoefte. Ze hebben een ontwikkelingsperspectiefplan (OPP) waarin staat beschreven wat het uitstroomperspectief is en welke leerroute de leerling gaat volgen om dit doel te bereiken.
 
De functie
Als groepsleerkracht geef je les en begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Naast de reguliere schoolvakken neemt de sociaal emotionele ontwikkeling hierbij een belangrijke plaats in. Jij bent de spil in het contact tussen ouders, de school en de leerling. Daarnaast onderhoud je contacten met instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten de school.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding of lerarenopleiding, een afgeronde Master EN is een pré.
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en beschikt over de benodigde pedagogische en didactische vaardigheden.
  • Je bent in staat je leerlingen een gestructureerde leeromgeving te bieden.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het speciaal onderwijs aan de slag.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L11
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
Wij bieden een uitdagende baan binnen een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal
€ 4.228,= bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal L11). De functie is beschikbaar per 1 augustus 2019.

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Ben jij de onderwijsprofessional die wij zoeken, mail dan je CV met motivatie voor 21 september 2019 naar vacature@eduvier.nl onder vermelding van vacaturenummer 2019-23.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.