Vacature Leerkracht/mentor Havo/vwo in Almere in Almere

Onderwijs

Over VSO school Almere

Naam school
Contactpersoon
Mevr. Tolner
Plaats
Almere
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Leerkracht/mentor Havo/vwo in Almere 
Plaatsingsdatum
23-8-2019
Met ingang van
per direct
Referentienummer
2019-27
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.8
Omschrijving
Het Nautilus College VSO is gevestigd in Almere en biedt onder meer op de locaties Operetteweg (HAVO/VWO) en Paul Kleestraat (VMBO-TL) onderwijs aan leerlingen met internaliserende gedragsproblemen.
Op de HAVO/VWO afdeling (5 klassen) wordt gewerkt met IVIO.
De leerstof wordt aangeleverd door IVIO. Als mentor heb je de rol van coach begeleider.
 
De functie
Als leerkracht/mentor heb je een coachende en begeleidende rol. Naast de reguliere schoolvakken neemt de sociaal emotionele ontwikkeling hierbij een belangrijke plaats in. Je begeleidt je leerlingen bij het leren leren, de voorbereiding op de toekomst en het werken aan sociale vaardigheden en competenties. Jij bent de spil in het contact tussen ouders, de school en de leerling. Daarnaast onderhoud je contacten met instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten de school.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wie ben jij
  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding of lerarenopleiding, een afgeronde Master EN is een pré.
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en beschikt over de benodigde pedagogische en didactische vaardigheden.
  • Je bent in staat je leerlingen een gestructureerde leeromgeving te bieden.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het (voortgezet) speciaal onderwijs aan de slag.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L11
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan en een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Het Nautilus College maakt deel uit van Eduvier onderwijsgroep.
Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je ruime mogelijkheden biedt voor je eigen professionele ontwikkeling. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 4.228,= bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal L11). De functie is per direct beschikbaar.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Ben jij de onderwijsprofessional die wij zoeken, mail dan je CV zo spoedig mogelijk naar vacature@eduvier.nl onder vermelding van vacaturenummer 2019-27
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.