Vacature WD103 docent PIE 1 FTE met uitzicht op vaste baan in Valkenswaard

Onderwijs

Over Scholengemeenschap Were Di

Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Valkenswaard
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
SG Were Di is een school voor voortgezet onderwijs in Valkenswaard. De school herbergt, zoals u elders op de site uitgebreid kunt bekijken, alle schoolsoorten van VMBO tot en met Gymnasium. SG Were Di heeft meer dan 2300 leerlingen, verdeeld over een groot aantal klassen en lesgroepen, waaronder 21 brugklassen. Er zijn ca. 250 leerkrachten werkzaam op SG Were Di.
Bijzonderheden
SG Were Di maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
WD103 docent PIE 1 FTE met uitzicht op vaste baan 
Plaatsingsdatum
15-8-2019
Met ingang van
15-08-2019
FTE
1
Omschrijving
Scholengemeenschap Were Di is een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium te Valkenswaard. De school heeft ongeveer 2500 leerlingen en beschikt over vier gebouwen: havo/vwo, vmbo onderbouw, vmbo bovenbouw en sport. Were Di streeft ernaar, door het aanbieden van goed onderwijs en goede leerlingenbegeleiding in een plezierige en betekenisvolle omgeving, om haar leerlingen op maat voor te bereiden op examen, vervolgonderwijs en beroep.
Om een indruk te krijgen van onze school kunt u op de volgende link klikken of deze kopiƫren in uw browserbalk: https://www.youtube.com/watch?v=Sjw87DnAsWQ

Scholengemeenschap Were Di maakt onderdeel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Ons Middelbaar Onderwijs is een vereniging van ongeveer 35 scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant.

Wij zijn per direct op zoek naar een kandidaat voor de functie van:

Docent techniek (PIE)
(1,0 fte, schaal LB)

Het betreft een vacature voor de bovenbouw BK van de sector vmbo. Het betreft een vacature wegens eerste indiensttreding met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wij zoeken voor een techniekdocent met bij voorkeur specialisatie elektro- en installatietechniek en affiniteit met bouw, wonen en interieur. We zijn op zoek naar iemand die naast het lesgeven de onderwijsvernieuwingen binnen de sector vmbo mede vorm kan geven.

Functie eisen:
- 2e graads bevoegdheid (elektro)techniek, bij voorkeur PIE gecertificeerd.

Wij bieden:
Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer;
De ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak;
Een functie in schaal LB met bijbehorende arbeidsvoorwaarden conform CAO OMO.

Inlichtingen:
Uw sollicitatiebrief en CV kunt u per email uiterlijk 31 december 2019 richten aan SG Were Di, t.a.v. de heer De Gier, rector. Deze sollicitatiebrief met cv stuurt u naar solliciteren@sgweredi.nl of solliciteren via uw account.
Voor meer informatie over de functie of de functieomschrijving kunt u terecht bij de heer N. van Limpt, hoofd stafdienst personeelszaken, tel.: 040-2074700.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.