Vacature sjl.19/20.01 Docent Frans in 's-Hertogenbosch

Onderwijs

Over Sint-Janslyceum

Naam school
Sint-Janslyceum
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
's-Hertogenbosch
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Prachtig gelegen aan de Zuiderplas aan de zuidrand van 's-Hertogenbosch, niet ver van de A2, is het Sint-Janslyceum een school voor VMBO-T, havo, atheneum en gymnasium van ca 2100 leerlingen op één locatie. Enerzijds is het een traditionele school, anderzijds bruist het van nieuwe activiteiten. De school staat bekend om zijn goede organisatie en zijn leerlingvriendelijkheid. We zijn gevestigd in een karakteristiek gebouw, dat is gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze en de toekomende tijd.  Het Sint-Janslyceum is een school van Ons Middelbaar Onderwijs; voor alle personeel geldt de CAO-OMO.
Bijzonderheden
Het Sint-Janslyceum maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
sjl.19/20.01 Docent Frans 
Plaatsingsdatum
13-8-2019
Met ingang van
13-08-2019
FTE
0,5
Omschrijving
Het Sint-Janslyceum is een school voor voortgezet onderwijs in ’s-Hertogenbosch met de opleidingen gymnasium, atheneum, havo en mavo.
Het aantal leerlingen bedraagt ongeveer 2000. De eerste schooldag van het Sint-Janslyceum was op 10 september 1918 en heeft een zeer rijke traditie en stevig fundament in de regio opgebouwd. Het Sint-Janslyceum is van oorsprong een katholieke school. Voor ons betekent dit dat we aandacht hebben voor elkaar en dat we anderen behandelen zoals we zelf behandeld zouden willen worden. Het betekent ook dat we het verzorgen van ‘goed onderwijs’ als een morele opdracht zien die niet alleen draait om technische kennis en vaardigheden maar die ook gericht is op het worden van ‘een goed mens’ zijn en het leiden van ‘een goed leven’

Wij zijn in het kader van een ziektevervanging per direct een enthousiaste docent (2de graads) voor het vak Frans (13 lesuren)

Wij zoeken een enthousiaste en betrokken collega:
• die in het bezit is van een tweedegraads lesbevoegdheid Frans;
• die prettig en effectief samenwerkt met collega’s;
• die verbindend is naar leerlingen en collega’s;
• voor de klassen 3 x een brugklas / 2 x HAVO 2 & 1 x MAVO 3
• lessen zijn ingeroosterd op woensdag, donderdagochtend en vrijdagochtend (dit kan desgewenst nog aangepast worden)

Wij bieden:
• een aantrekkelijke en uitdagende werkomgeving met ruime mogelijkheden voor verdere professionele en persoonlijke ontplooiing;
• een aanstelling van 0,5 fte, op basis van vervanging;
• goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO OMO 2018.

De school wil voor haar personeel een goed werkgever zijn door het voeren van goed personeelsbeleid. Naast een passende beloning vormen begeleiding, scholing en coaching daarbij belangrijke instrumenten.

Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen met Mw. M. de Vries, telefoon 073-6154780, email m.de.vries@sjl.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.