Vacature Specialist leerlingenzorg A 0,3 - 0,6 fte (regulier) in Duiven

Onderwijs

Over Candea College

Naam school
Candea College
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Duiven
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving

Het Candea College (vmbo, havo en vwo) is de brede scholengemeenschap voor Duiven, Loo, Groessen, Westervoort, Giesbeek en Lathum. Het Candea College is georganiseerd in vier opleidingen (vmbo-(s)bb/kb, vmbo-gt, havo en vwo. Elke opleiding staat onder leiding van een opleidingsdirecteur en heeft een eigen docententeam en leshuis. Samen zorgen zij ervoor dat van de brugklas tot en met het eindexamen wordt gewerkt vanuit één onderwijskundige visie. Kenmerkend is de nauwe samenwerking met de basisscholen en de intensieve begeleiding. De school kent twee richtingen binnen de havo (havo-art en havo-technasium) en drie richtingen binnen het vwo: atheneum, gymnasium en technasium. Deze laatste vwo-richting onderstreept de sterke bèta/techniek-poot van het Candea College.

Vacature

Functietitel
Specialist leerlingenzorg A 0,3 - 0,6 fte (regulier) 
Plaatsingsdatum
13-8-2019
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,3 - 0,6
Omschrijving
Vacature specialist leerlingenzorg A op het Candea College Duiven, 0,3-0,6 FTE 
Ben jij een gedreven orthopedagoog? Wil jij graag jouw kennis en vaardigheden inzetten voor onze leerlingen die extra zorg nodig hebben? Lees dan verder!
 
WAT GA JE DOEN? 
Leerlingen begeleiden en behandelen! Waar nodig behandel en ondersteun jij leerlingen in hun zorgvraag. Je verricht onderzoek en stelt behandelplannen op. Je hebt veel overleg met belanghebbenden. Ook geef je voorlichting en verzorg je trainingen. Verder ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van het beleid en lever je hier een belangrijke bijdrage aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, inspireren & motiveren.
 
Waarom werk ik op het Candea in Duiven?
 • ‘Geweldige onboarding! Alles is geregeld en staat klaar op het moment dat je start bij Candea. De randvoorwaarden zijn goed geregeld.’
 • ‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.’
 • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.’
 
OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. De specialist leerlingenzorg gaat aan het werk op de locatie Eltensestraat in Duiven (vmbo/mavo). Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo. Het vmbo is gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de kaders van de school. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. Wanneer je bij ons begint, staat alles voor je klaar. De eerste tijd kun je rekenen op begeleiding van een ervaren begeleider. Zo zorgen wij voor een goede start! Onze kernwaarden?  Zelfstandig leren, coöperatief leren en betekenisvol leren.
 WAT BIEDEN WIJ JOU? 
Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO. 
 
 • Je begint op korte termijn, zo snel als mogelijk en in overleg. Je krijgt een jaarcontract voor 0,3-0,6 FTE. Bij goed functioneren, heb je na 1 jaar uitzicht op een vaste aanstelling. 
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 10. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.522,00 en maximaal € 4.186,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband). 
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.  
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com. 
 • Een standaard reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO. 
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.  
 • Vrij tijdens de schoolvakanties. 
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere orthopedagogen.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk. 
  
WAT BRENG JE VERDER MEE? 
Om deze functie succesvol in te vullen, heb jij bij voorkeur ervaring als specialist leerlingenzorg. Verder heb je aantoonbare affiniteit met onze vmbo/mavo leerlingen. Uiteraard ben jij in bezit van een diploma Orthopedagogiek.
 
LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candea.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Ben van den Anker, lid Centrale Directie. Ben is vanaf 14 augustus te bereiken via 0316- 367800 en via b.vandenanker@candea.nl. Solliciteren kan via Meesterbaan tot en met 26 augustus. In de week van 26 augustus 2019 hoor je van ons of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
 
Wij wensen je nog een mooie zomer toe!
 
Deze vacature wordt tegelijk in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat onze voorkeur.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.