Vacature Word jij onze nieuwe bètaheld? in Utrecht

Onderwijs

Over WisMon bèta onderwijsinstituut

Naam school
WisMon bèta onderwijsinstituut
Contactpersoon
Mevr. Anne-Rose Verdel
Plaats
Utrecht
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
havo
Beschrijving
WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.
 
Naast deficiëntiecursussen om bètavakken te behalen, bijles en aangepast bèta-onderwijs voor anderstaligen, verzorgen we advies en implementatietrajecten, nascholing voor docenten en gastlessen voor leerlingen. Hiermee werken we aan innovatie op het gebied van o.a. onderzoekend en ontwerpend leren, rekenonderwijs en 21e eeuwse vaardigheden zoals robotica en programmeren. Tevens ontwikkelen we onderwijs voor onderwijsinstellingen, diverse uitgevers en andere samenwerkingspartners.
 
Door lesgeven te combineren met werken aan vernieuwend onderwijs creëren we combibanen en maken we het onderwijs aantrekkelijker. Zo helpen we het lerarentekort op te lossen.
 
Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Vacature

Functietitel
Word jij onze nieuwe bètaheld? 
Plaatsingsdatum
7-8-2019
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
Parttime
Omschrijving
Wil jij kennis maken met bèta-onderwijs? Lijkt het je leuk om leerlingen te helpen of juist om met lesmateriaal bezig te zijn? Bij WisMon zijn we doorlopend op zoek naar enthousiaste collega’s die ons bètastudententeam komen versterken. Ben je woonachtig in (de omgeving van) Amsterdam, Utrecht, Delft, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Enschede, Nijmegen, Groningen of Eindhoven? Lees dan gauw verder!

Dit ga je doen:

Bijles
Als bijlesdocent help je leerlingen één-op-één bij de bètavakken waar ze moeite mee hebben. Je begeleidt een leerling structureel door het jaar heen of juist kort en intensief ter voorbereiding op een toets. Ben je goed in wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie of statistiek en raak je hier niet over uitgepraat? Laat het ons weten!
€12,00 – €17,00 p/u

Maatwerk
Onze maatwerktrajecten worden begeleid door bijlesdocenten met veel ervaring die zich nog verder willen ontwikkelen in het lesgeven. Als maatwerkdocent werk je met een leerling of een klein groepje de gehele stof ter voorbereiding op een toets of tentamen door. Je geeft uitleg en plant huiswerk in. Lijkt dit je wat? Neem contact op!
€15,00 – €20,00 p/u

Junior Auteur
Onze junior auteurs werken op oproepbasis mee aan diverse tijdelijke projecten op het gebied van onderwijsontwikkeling. Hierbij kun je denken aan het digitaliseren van lesmateriaal, het reviseren van boeken of maken van toetsen. Je werkt vanuit huis op flexibele tijden. Ben je zeer nauwkeurig en gek op bèta? Stuur ons een berichtje!
€10,00 p/u

Flexwerk
Bij WisMon zijn we altijd op zoek naar flexibele alleskunners die het leuk vinden om onze mensen op kantoor te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Administratie, posters ophangen, nakijkwerk en meer. Woon je in Utrecht en heb je wat uren in de week over? Kom ons gezellige team helpen!
€10,00 p/u

Begeleider Lentescholen
Als begeleider tijdens de lentescholen help je een klein groepje leerlingen tijdens de meivakantie bij bètavakken die ze moeilijk vinden. Je oefent met de lesstof en geeft uitleg in jouw vak! Een dankbare klus. Ben je woonachtig in de omgeving van Amsterdam en vind je het leuk om voor een groep te staan? Mail ons!
€12,00 p/u

Cursusbegeleider
Voor onze cursussen zoeken we regelmatig cursusbegeleiders die onze docenten kunnen ondersteunen. Leerlingen kunnen bij jou terecht met vragen en je helpt bijvoorbeeld bij het nakijken van toetsen. Ben je goed bekend met de bovenbouwstof van jouw bètavak en heb je ruime bijleservaring? Laat het ons weten!
€15,00 p/u
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Leraar in opleiding of Overige of Pabo
Functie-eisen
Jij bent:
  • Enthousiast en communicatief vaardig
  • In staat om kennis op een duidelijke manier op anderen over te dragen
  • Zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor je werk
  • Woonachtig in (de omgeving van) Amsterdam, Utrecht, Delft, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Enschede, Nijmegen, Groningen of Eindhoven
Herken jij jezelf hierin? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
€10,00 - €20,00 p/u

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren
Ben je nieuwsgierig geworden naar een of meerdere werkzaamheden bij WisMon? Solliciteer dan via onze website.
http://www.wismon.nl/werken-bij/bijbanen

Heb je vragen over onze bijbanen? Neem dan contact op met Anne-Rose via 030-7370348 / anne-rose@wismon.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.