Vacature Pedagogisch Medewerker in Rotterdam

Onderwijs

Over Kindcentrum Vreewijk

Naam school
Kindcentrum Vreewijk
Contactpersoon
HRM
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Kinderopvang
Beschrijving
KindeRdam is de wereld van kinderen. Kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen hier elkaar ontmoeten, vriendschappen sluiten, hun talenten ontplooien en al spelend de wereld leren ontdekken. Wij spreken dan ook liever van kindontwikkeling dan van kinderopvang.
Met onder andere peuteropvangkinderdagopvang en buitenschoolse opvang (BSO) is KindeRdam een van de belangrijkste aanbieders in Rotterdam en omstreken. Elke locatie heeft zijn eigen specialiteit. Sommige werken volgens ideeën uit de antroposofie of volgens de principes van Reggio Emilia, bij andere locaties staat bijvoorbeeld de natuur centraal. Voor kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben, bieden wij Plusopvang. Op onze peuter(speel)groepen, groepen nul en een aantal kinderdagverblijven werken we met verschillende methodes voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).
Bijzonderheden
Kindcentrum Vreewijk is gevestigd in een klassiek schoolgebouw en bestaat uit een kinderdagverblijf en BSO. Daarnaast bieden we op deze locatie ook Plusopvang aan voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De grote ruimtes en hoge plafonds van het kindcentrum zorgen voor een fijne rustige sfeer. Daarnaast hebben we de beschikking over een grote tuin - om in te verdwalen - met nog veel meer speelmogelijkheden. De kinderen kunnen er zelfs hutten bouwen en in bomen klimmen. Dat doen ze dan ook graag ...

Om het spelen nog leuker te maken, hebben de kinderen binnen de beschikking over 'echte' materialen, zoals pannen, afwasspulletjes en lege verpakkingen in het eigen winkeltje. Daarnaast kunnen we dankzij de multifunctionele inrichting van onze accocomodatie de maandelijkse thema's en daaraan gekoppelde activiteiten echt tot leven laten komen.
Voelen de kinderen zich thuis in het kindcentrum, ook de ouders komen er graag. Met dank aan het hechte team pedagogisch medewerkers die veel aandacht schenken aan de betrokkenheid van ouders. 

Vacature

Functietitel
Pedagogisch Medewerker 
Plaatsingsdatum
31-7-2019
Met ingang van
01-08-2019
Referentienummer
19-62
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
32
Omschrijving
Kindcentrum Vreewijk is gevestigd in een klassiek schoolgebouw en bestaat uit een kinderdagverblijf en BSO. Daarnaast bieden we op deze locatie ook Plusopvang aan voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Waar word je blij van?
 • Vernieuwend meedenken in de samenwerking binnen de locatie.
 • Kinderen motiveren en stimuleren met het aanbieden van activiteiten passend bij de ontwikkel- en leeftijdfase van de kinderen.
 • Je draagt kinderen van 0-4 jaar een zeer warm hart toe.
 • Werken met KIJK!
Waarom is deze locatie zo leuk?
 • De grote ruimtes en hoge plafonds van het kindcentrum zorgen voor een fijne rustige sfeer.
 • Daarnaast hebben we de beschikking over een grote tuin - om in te verdwalen - met nog veel meer speelmogelijkheden. De kinderen kunnen er zelfs hutten bouwen en in bomen klimmen. Dat doen ze dan ook graag ...
 • Om het spelen nog leuker te maken, hebben de kinderen binnen de beschikking over 'echte' materialen, zoals pannen, afwasspulletjes en lege verpakkingen in het eigen winkeltje. Daarnaast kunnen we dankzij de multifunctionele inrichting van onze accommodatie de maandelijkse thema's en daaraan gekoppelde activiteiten echt tot leven laten komen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij verwachten van jou:
 • minimaal een relevante afgeronde mbo-opleiding niveau 3 en VVE
 • beschikbaarheid tussen 7.00 tot 19.00 uur en bereidheid om gebroken diensten te draaien
 • enthousiasme, humor, flexibiliteit en relativeringsvermogen
 • veel zelfstandigheid en goede communicatieve vaardigheden naar zowel kinderen als hun ouders
Wij bieden je:
 • een fijne werkomgeving, vaak bij jou om de hoek, waarin een goede samenwerking en een positieve sfeer centraal staan
 • doorgroeimogelijkheden naar een contract met vaste uren en/of een vaste locatie
 • professionele begeleiding, o.a. door onze pedagogen en pedagogisch coaches
 • de mogelijkheid je voortdurend te blijven ontwikkelen door middel van cursussen e.d.
 • inschaling en salariëring conform cao Kinderopvang, schaal 6, minimaal € 2.047,- en maximaal € 2.793,- per maand bij een werkweek van 36 uur.
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een fietsplan zodat jij lekker snel op je werk bent

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren doe je zo snel mogelijk via het sollicitatieformulier op onze websitewww.kinderdam.nl/werken-bij-kinderdam. Wil je meer weten over een van onze vacatures? Bel gerust naar de afdeling HR, telefoonnummer 010 44 300 33.
We brengen je dan graag in contact met een van je toekomstige collega’s.

Welkom in de wereld van KindeRdam!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.