Vacature Docent Tekenen (vervanging) in Voorburg

Onderwijs

Over Sint Maartenscollege

Naam school
Sint Maartenscollege
Contactpersoon
Dhr. A.P. Elsakkers
Plaats
Voorburg
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Sint-Maartenscollege is een scholengemeenschap op katholieke grondslag voor mavo (vmbo-t), havo, atheneum, gymnasium en tweetalig vwo (tvwo) en heeft ruim 1200 leerlingen. In onze missie staan drie uitgangspunten centraal: respectvol, kansrijk en uitdagend onderwijs.

De uitgangspunten van onze school ademen de geest van Sint-Maarten. Onze katholieke identiteit staat voor ‘samen’: samen leren, respect voor elkaar, veiligheid, geborgenheid en vertrouwen. Wij hechten sterk aan het naleven van waarden en normen. Om deze uitgangspunten gestalte te geven stellen wij duidelijke regels en bieden wij zorgvuldige leerlingbegeleiding door alle leerjaren heen. Ons doel is de leerlingen een veilige en vertrouwde leeromgeving te bieden, waarin zij zich verbonden en mede verantwoordelijk voelen voor deze leeromgeving.

Dankzij het betrokken en op ontwikkeling gerichte team van het Maartens heeft de school een rijk aanbod aan extra activiteiten en gebeurt er op de school veel op het gebied van theater, ICT-mogelijkheden en internationalisering. In het schooljaar 2019-2020 zal het Maartensteam een nieuw schoolplan schrijven (voor de periode 2020-2024). Dat belooft een spannend en inspirerend proces te worden met veel ruimte voor ideeën en onderlinge uitwisseling.

Vacature

Functietitel
Docent Tekenen (vervanging) 
Plaatsingsdatum
25-7-2019
Met ingang van
1 september 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4 FTE
Omschrijving
Voor de periode van 1 september - 18 oktober 2019 zoeken wij een docent(e) Tekenen met een eerste- of tweedegraads bevoegdheid met lesdagen op maandag en dinsdag. Het gaat om een tijdelijke vacature ter vervanging voor 0,400  WTF. 

 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Conform de CAO VO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Je kunt reageren op de vacature door te solliciteren via meesterbaan. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.