Vacature Docent Nederlands in Utrecht

Onderwijs

Over St Gregorius College

Naam school
St Gregorius College
Contactpersoon
Mevr. Gerritsma
Plaats
Utrecht
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo
Beschrijving
Het het St Gregorius college is een school in de binnenstad van Utrecht. De leerling staat centraal. Ons doel is dat iedereen zich snel thuisvoelt binnen onze school. We willen leerlingen helpen het maximale uit zichzelf te halen. Met een enthousiast en betrokken docententeam doen we er alles aan om hun ontwikkeling te ondersteunen en hen te begeleiden naar het eindexamen. Het St-Gregorius College: uitdaging en kwaliteit, midden in de stad.

Onze vwo/havo locatie is aan de Van Asch van Wijckskade 20 en de mavo en havo-kansklas locatie bevindt zich aan de Nobeldwarsstraat 9.

Wij bieden naast het standaard- programma veel extra's zoals Talent-uren, Internationale Stroom, uitwisselingen, Cambridge Engels, debatclub, werkweken en reizen. In de binnenstad zijn theaters en musea op loopafstand. We maken hier dan ook veel gebruik van.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
23-7-2019
Met ingang van
9 september 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,17-0,55 fte
Aantal uren
5-14
Omschrijving
Het St-Gregorius College is een stadse school voor vwo, havo en mavo in de binnenstad van Utrecht. De school is een afspiegeling van de stad, met een diversiteit aan culturen en religieuze achtergronden. Wij zijn op zoek naar een gedreven docent die in de stadse schoolcultuur willen werken op een school die volop in ontwikkeling is.  
 
Het St-Gregorius College (vwo, havo, mavo) is een middelbare school in het centrum van Utrecht. De school heeft een rijke historie van bijna 150 jaar. Leerlingen op het Gregorius ontwikkelen zich tot creatieve wereldburgers met lef en initiatief. Om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst hebben ze niet alleen kennis nodig, maar ook specifieke vaardigheden en een open houding. Het Gregorius is officieel onderdeel van de landelijke vereniging van scholen voor ondernemend leren.
 
Op het St-Gregorius College wordt veel geboden: een internationale leerroute met versterkt Engels, een vrijeschool-leerroute, havo-kansklassen en de Gregorius Academie. Er is een enthousiast team van docenten dat erop gericht is om het beste uit de leerling te halen, om te leren wat belangrijk is en om leerlingen een diploma te laten halen waarmee ze verder kunnen.
 
 

Eisen

Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
volgens CAO VO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Voor nadere informatie kunt u vanaf 28 augustus contact opnemen met teamleider Pieter Datthijn. Tel: 030 - 23 26 795
 
Reacties zijn welkom tot en met 2 september 2019 via a-mooijman@gregorius.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.