Vacature Groepsleerkracht gr. 1/2 in Rotterdam

Onderwijs

Over Michaëlschool

Naam school
Contactpersoon
Mevr. M.G.M. Sponselee
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Rotterdamse Stichting voor Katholiek Onderwijs is een vereniging die al 145 jaar scholen voor Katholiek Onderwijs in Rotterdam en de buitengemeenten bestuurt en beheert. Onder het bestuur van de stichting ressorteren 66 scholen voor primair onderwijs, waar bijna 20.000 kinderen en 1900 personeelsleden een groot deel van hun dagen doorbrengen. De RVKO is een stichting die gekenmerkt wordt door openheid. De drempels zijn laag. Het geheel van 66 scholen biedt voldoende mogelijkheid om desgewenst van school te veranderen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ons streven is: de juiste leerkracht op de juiste plaats. Personeelsleden met ambities krijgen alle kansen en mogelijkheden. Er is een groot budget voor bij- en nascholing. De RVKO voert een specifiek beoordelingsbeleid voor nieuwe leerkrachten, dat optimale kansen biedt op een vaste aanstelling.
Bijzonderheden
De RVKO is een professionele organisatie die 66  scholen voor primair onderwijs bestuurt in Rotterdam en omliggende gemeenten.
 
Vanuit onze katholieke inspiratie bieden we elke leerling de kans om uit te groeien tot ‘levenskunstenaar’, een mens die in staat is ten volle te leven, met en voor anderen en die om kan gaan met voorspoed en tegenslag.
 
Onze scholen hebben in het primaire proces veel ruimte voor eigen beleid. Tegelijkertijd kenmerkt de RVKO zich steeds meer door een intensieve kwaliteitszorg in de scholen en in de ondersteunende diensten.
 
We zijn een organisatie waarin mensen binnen een helder kader hun verantwoordelijkheid nemen, waar er ruimte is voor individuele en gezamenlijke ontwikkeling, waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en waarin onze waarden worden uitgedragen en nageleefd.
 
We leveren een betekenisvolle bijdrage aan een betere wereld, waarin mensen hun kwaliteiten en talenten ontwikkelen met zorg voor en in verbinding met de medemens.
 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht gr. 1/2 
Plaatsingsdatum
19-7-2019
Met ingang van
6-1-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.6375-0.8500
Omschrijving
Wij zijn per januari op zoek naar een groepsleerkracht voor groep 1/2 voor de vervanging van een zwangerschapsverlof voor 3 of 4 dagen.

Over de St. Michaëlschool:
De Michaël is een katholieke basisschool die cognitieve, creatieve en sociaal-emotionele ontwikkeling als nauw verbonden beschouwt om zo optimale ontwikkelingskansen voor elk kind te creëren. We zetten in op een zo hoog mogelijk resultaatsniveau, daarbij uitgaand van individuele aanleg en mogelijkheden van kinderen. Dit doen we in een uitdagende en gestructureerde leeromgeving waarbinnen ruimte is voor gedifferentieerd en samenwerkend leren.

Samen met kinderen en ouders werken we aan het creëren van een prettig en veilig leerklimaat. onze katholieke identiteit geldt daarbij als inspiratiebron. Naast benoemen van kernwaarden leven we deze voor in de dagelijkse omvan, opdat onze leerlingen respect en tolerantie, verantwoordelijkheidsgevoel en zelfvertrouwen kunnen kweken.

Voor meer informatie over de school, klik op: https://www.st-michael.nl/
 

Eisen

Functie-eisen
Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij: 
·          in het bezit is van een PABO diploma;
·          de missie en visie van de RVKO onderschrijft en uitdraagt;
·          op eigentijdse wijze invulling geeft aan de katholieke identiteit en visie van de school onderschrijft en uitdraagt;
·          in nauwe samenwerking met je collega’s en de directie zorgt voor een optimale onderwijskwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
·          een inspirerende leer- en werkomgeving;
·          een professioneel en innovatief werkklimaat;
·          salariëring conform de CAO-PO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met 
Peter Zuijdam, directeur (peter.zuijdam@rvko.nl) of Nathalie Admiraal, adjunct-directeur (nathalie.admiraal@rvko.nl) of bel 010-4181017
 
Je sollicitatiebrief met cv kun je per e-mail sturen o.v.v. sollicitatie 'groepsleerkracht gr. 1/2' aan de directie op bovenstaand e-mailadres.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.