Vacature Groepsleerkracht SBO in Rotterdam

Onderwijs

Over Johannes Martinus

Naam school
Contactpersoon
Mevr. M.G.M. Sponselee
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Rotterdamse Stichting voor Katholiek Onderwijs is een vereniging die al 145 jaar scholen voor Katholiek Onderwijs in Rotterdam en de buitengemeenten bestuurt en beheert. Onder het bestuur van de stichting ressorteren 66 scholen voor primair onderwijs, waar bijna 20.000 kinderen en 1900 personeelsleden een groot deel van hun dagen doorbrengen. De RVKO is een stichting die gekenmerkt wordt door openheid. De drempels zijn laag. Het geheel van 66 scholen biedt voldoende mogelijkheid om desgewenst van school te veranderen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ons streven is: de juiste leerkracht op de juiste plaats. Personeelsleden met ambities krijgen alle kansen en mogelijkheden. Er is een groot budget voor bij- en nascholing. De RVKO voert een specifiek beoordelingsbeleid voor nieuwe leerkrachten, dat optimale kansen biedt op een vaste aanstelling.
Bijzonderheden
De RVKO is een professionele organisatie die 66  scholen voor primair onderwijs bestuurt in Rotterdam en omliggende gemeenten.
 
Vanuit onze katholieke inspiratie bieden we elke leerling de kans om uit te groeien tot ‘levenskunstenaar’, een mens die in staat is ten volle te leven, met en voor anderen en die om kan gaan met voorspoed en tegenslag.
 
Onze scholen hebben in het primaire proces veel ruimte voor eigen beleid. Tegelijkertijd kenmerkt de RVKO zich steeds meer door een intensieve kwaliteitszorg in de scholen en in de ondersteunende diensten.
 
We zijn een organisatie waarin mensen binnen een helder kader hun verantwoordelijkheid nemen, waar er ruimte is voor individuele en gezamenlijke ontwikkeling, waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en waarin onze waarden worden uitgedragen en nageleefd.
 
We leveren een betekenisvolle bijdrage aan een betere wereld, waarin mensen hun kwaliteiten en talenten ontwikkelen met zorg voor en in verbinding met de medemens.
 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht SBO 
Plaatsingsdatum
19-7-2019
Met ingang van
1-8-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.4000-1.000
Omschrijving
Voor dit schooljaar zijn wij op zoek naar een groepsleerkracht voor 2 dagen. Meer werkdagen is bespreekbaar.

Over de Johannes Martinus:

De Johannes-Martinusschool is met ongeveer 75 leerlingen een redelijk kleine SBO-school. De leerlingen zijn verdeeld over zesf groepen. De groepen worden zorgvuldig samengesteld. Er is veel aandacht voor het individuele kind. Als team van leraren kennen we alle leerlingen en voelen we ons in hoge mate verantwoordelijk voor hen. 
Wij willen dat onze leerlingen met hun individuele mogelijkheden en beperkingen zich zo goed mogelijk ontwikkelen. Zo vinden zij ook hun plek in de samenleving. Wij willen de leerlingen brengen tot zelfstandigheid, verantwoordelijkheidszin en respect, voor zichzelf en anderen in denken, voelen en handelen. We werken op onze school daarom aan:
  • de sociaal-emotionele ontwikkeling
  • de verstandelijke ontwikkeling
  • de creatieve ontwikkeling
  • de levensbeschouwelijke ontwikkeling
Wij willen dat onze leerlingen alles uit zichzelf halen en zich met hun individuele mogelijkheden optimaal ontwikkelen.
Wij kijken naar wat de leerlingen wél kunnen in plaats van naar wat ze niet kunnen!

Voor meer informatie over de school, klik op: https://jms.sbo-rotterdam.nl/

 

Eisen

Functie-eisen
Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij: 
·          in het bezit is van een PABO diploma;
·          de missie en visie van de RVKO onderschrijft en uitdraagt;
·          op eigentijdse wijze invulling geeft aan de katholieke identiteit en visie van de school onderschrijft en uitdraagt;
·          in nauwe samenwerking met je collega’s en de directie zorgt voor een optimale onderwijskwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
·          een inspirerende leer- en werkomgeving;
·          een professioneel en innovatief werkklimaat;
·          salariëring conform de CAO-PO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Nathalie van het Hoofd, directeur (nathalie.vanhethoofd@rvko.nl) of bel 010-4121819
 
Je sollicitatiebrief met cv kun je per e-mail sturen o.v.v. sollicitatie 'leerkracht' aan de directie op bovenstaand e-mailadres.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.