Vacature Docent ckv, tekenen en handvaardigheid in Oldenzaal

Onderwijs

Over Twents Carmel College

Naam school
Twents Carmel College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Oldenzaal
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Twents Carmel College vind je op: twentscarmelcollege.nl.

Het Twents Carmel College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent ckv, tekenen en handvaardigheid 
Plaatsingsdatum
16-7-2019
Met ingang van
26-08-2019
Referentienummer
3534
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,32 - 0,32
Omschrijving
Ben jij docent ckv en ben je ook in staat om lessen tekenen en handvaardigheid te geven? Heb jij een tweedegraads lesbevoegdheid en ben je per 26 augustus 2019 beschikbaar voor een baan in Oldenzaal? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen ckv aan leerlingen in de bovenbouw van het vmbo. Daarnaast geef je enkele lessen tekenen en handvaardigheid in de onderbouw van het vmbo. Je stimuleert leerlingen op een creatieve wijze om aan de slag te gaan.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak ckv, tekenen en handvaardigheid. Je staat stevig in je schoenen en met je flexibele instelling en je creativiteit weet je de lessen aan te bieden op een manier die aansluit bij de belevingswereld van jongeren. Op die manier ontstaat er bovendien een prettige werksfeer.
Jouw persoonlijkheid past goed bij de cultuur van het Twents Carmel College. Dat betekent onder andere dat jouw stijl van lesgeven gericht is op het ondersteunen en begeleiden van leerlingen. Bovendien ben je een echte teamspeler die openstaat voor feedback en deze ook kan geven.

Jouw werkplek
Het Twents Carmel College (TCC) is een brede scholengemeenschap voor praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Het onderwijs aan bijna 5.000 leerlingen wordt gegeven op 5 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 557 medewerkers.

We werken in vaste teams die ieder de thuisbasis vormen voor ongeveer 25 personeelsleden en 250 leerlingen. Speerpunten zijn: ruimte om te kiezen voor iedereen, wederzijdse betrokkenheid en externe gerichtheid.
De locatie Potskampstraat is binnen het Twents Carmel College de locatie voor voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo).
Onze school kent een breed en uitnodigend aanbod voor de leerjaren 3 en 4 van een geïntegreerd vmbo. Dit betekent dat 8 profielen van het vmbo worden aangeboden: BWI, PIE, MOBT, Z&W,E&O, HBR, Groen en D&P.
Daarnaast wordt onderwijs verzorgd aan de leerjaren 1 t/m 4 voor leerlingen met een ondersteuningsbehoefte.
Het onderwijzend en  onderwijsondersteunend personeel bestaat uit 150 medewerkers, die het onderwijs verzorgen voor ruim 1.300 leerlingen. De locatie Potskampstraat heeft een plek midden in de Oldenzaalse samenleving. De locatie is sterk extern gericht en heeft sterke banden met het bedrijfsleven, instellingen en organisaties.

Onze school is een lerende organisatie waar elke medewerker een leven lang leert. We vragen van leerlingen, maar ook van elke medewerker, blijvende ontwikkeling en groei. Het leren met, van en tussen individuen, het leren van en tussen teams en het leren van de organisatie staan centraal. Hierbij wordt uitgegaan van een hoog ambitieniveau waarbij we streven naar het maximaal haalbare.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van ongeveer 0,3 fte (9 lessen), tijdelijk met uitzicht op vast. Ingangsdatum: per 26 augustus 2019.
Bij deze baan hoort een passende beloning. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.186 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.

Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: De heer H. Meinders
Functie: adjunct-directeur, locatie Potskampstraat
Telefoon: 0541 - 53 23 33

Tijdens de zomervakantie (van 13 juli tot en met 25 augustus 2019) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 26 augustus 2019 is de school weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.186,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.