Vacature Leerkracht groep 8 in Hoofddorp

Onderwijs

Over CBS het Braambos

Naam school
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Hoofddorp
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Wij zijn een open Christelijke basisschool, met ongeveer 500 leerlingen verdeeld over 19 groepen.
Veiligheid, respect/samen en verantwoordelijkheid zijn onze kernbegrippen in de omgang met elkaar. Met aandacht voor zowel de schoolvakken als de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen, bieden we de kinderen het onderwijs aan. Daarbij is veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid van de leerlingen en werken we vanuit de normen en waarden van de Christelijke grondslag van onze school.

In onze drie gebouwen geven we les aan 19 klassen. De grootte maakt onze school zo'n fijne school; van elk leerjaar zijn er meerdere groepen. Daardoor kunnen de leerkrachten samenwerken, leerlingen samen spelen en kunnen we veel van en met elkaar leren.

Het Braambos is één van de scholen van de stichting "Meer Primair". Behalve de basisschool biedt het gebouw ook onderdak aan een peuterspeelzaal en een naschoolse opvang. Ook worden onze ruimtes regelmatig gehuurd door andere instanties, waarmee we een buurtfunctie vervullen.

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 8 
Plaatsingsdatum
12-7-2019
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 fte
Omschrijving
Leerkracht gezocht voor groep 8 (di-vrij) vervanging ziekteverlof

Het Braambos is een grote school met 570 leerlingen en zo'n 50 medewerkers. De school biedt ook onderdak aan een peuterspeelzaal en een naschoolse opvang. Wij zijn een brede school met veel activiteiten onder en na schooltijd voor ouders en kinderen. Onze school is een leer- en leefgemeenschap van kinderen. Samen met ouders begeleiden wij het kind naar zijn of haar weg naar volwassenheid. We bieden adaptief onderwijs, waarbij we uitgaan van een minimumprogramma. De leerstof sluit aan bij het ontwikkelingsniveau van het kind. De school is een veilige en vertrouwde omgeving waar we elkaar ruimte geven en elkaar respecteren.  

Eisen

Functie-eisen
Wij vragen:
  • Je bent bevoegd leerkracht basisonderwijs
  • Je kunt je vinden in de identiteit van de school
 
Wij bieden:
  • Een ambitieuze werkomgeving
  • Volop mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
in overleg
Arbeidsvoorwaarden
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO PO
  • Een tijdelijke benoeming met uitzicht op een vaste benoeming na één jaar

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je de benodigde opleiding, of wil je de opleiding gaan doen als zij-instromer dan maken we graag kennis met je. Stuur een mail met je CV en een korte motivatie naar personeel@meerprimair.nl onder vermelding van vacature Braambos leerkracht groep 8. Bel gerust voor meer informatie naar 023-554 23 51.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.