Vacature Docent 2e graads wiskunde in Rotterdam

Onderwijs

Over Vakcollege Zuidrand

Naam school
Vakcollege Zuidrand
Contactpersoon
Dhr. G.J. Miedema
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, mavo
Beschrijving
De stichting LMC Voortgezet Onderwijs voert het bevoegd gezag over 24 scholen voor voortgezet onderwijs in Rotterdam en omstreken. In kleinschalige en veilige leeromgevingen bieden we onderwijs dat aansluit op het ontwikkelingsniveau van de leerlingen, varierend van gymnasium tot praktijkonderwijs. Zorgzaamheid en schoolklimaat zijn daarbij even belangrijk als leerprestaties. De individuele capaciteiten van de leerlingen en hun veelzijdigheid staan centraal. LMC wil deze talenten verhelderen en verzilveren. LMC streeft naar het allerhoogste leerrendement dat bereikbaar is voor de individuele leerling, onder het motto: er uit halen wat er in zit. Bij LMC werken ca. 1.000 medewerkers die lessen verzorgen en ondersteuning bieden aan 8.000 leerlingen. LMC Rotterdam is daarmee een van de grotere onderwijswerkgevers in de regio.

Vacature

Functietitel
Docent 2e graads wiskunde 
Plaatsingsdatum
12-7-2019
Met ingang van
1 september 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Aantal uren
20
Omschrijving

Vak College Zuidrand is een vmboschool met: basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg en gemengde leerweg. De school biedt twee profielen  aan: Dienstverlening & Producten en Zorg & Welzijn, waardoor je met de juiste keuzedelen terecht kunt bij elke MBO vervolgopleiding. Door gepersonaliseerd leren is het mogelijk dat je vakken op een hoger niveau kan afsluiten.
De lat ligt hoog op Vak College Zuidrand. We sporen onze leerlingen aan om minimaal één vak te volgen op een hoger niveau. In de onderbouw bereiden wij de leerlingen voor op de keuze van de profielen in de bovenbouw door light-versies aan te bieden van de keuzedelen. Vak College Zuidrand gaat er van uit dat de leerprestaties van de leerling een resultaat is van de samenwerking tussen leerlingen, ouders en school.
Vak College Zuidrand gaat op termijn verhuizen naar een gloednieuw gebouw in Stadionpark en gaat dan verder als een VMBO-school met ca. 500 leerlingen met een sportprofilering. Ben jij de wiskunde docent die zich hierin herkent? Solliceer dan op deze uitdagende functie.

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
Wij zoeken een ervaren wiskunde docent die de juiste drijfveren heeft om te werken met onze leerlingen van klas 1 t/m 4 VMBO basisberoepsgericht, kaderberoepsgericht en gemengde leerweg. Je vindt het een uitdaging om leerlingen het vak te laten afsluiten op een hoger niveau.
Onze voorkeur gaat uit naar een bevoegde docent. Docenten in opleiding kunnen ook reageren. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Een tijdelijke aanstelling met kans op vast bij goed functioneren.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.