Vacature Intern begeleider in Amsterdam

Onderwijs

Over Basisschool Instituut Schreuder

Naam school
Basisschool Instituut Schreuder
Contactpersoon
Mevr. F. van Brenk
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Niveau
havo, vwo
Beschrijving
Werken als leerkracht op de leukste basisschool in het culturele hart van Amsterdam? Dat kan! Basisschool Instituut Schreuder is gelegen aan een zijstraat van het Museumplein, het bruisende hart van de stad. De school kenmerkt zich door een mooie diversiteit aan kinderen, haar kleinschaligheid (rond 170 leerlingen) en een grote ouderbetrokkenheid.
Het team is enthousiast en wil zich continu blijven ontwikkelen. De leerkrachten geven les in de basisvakken volgens het IGDI-model en zijn zeer te spreken over De Vreedzame School. Komend schooljaar legt het team zich toe op het invoeren van DaVinci, waarbij wereldverkenning, 21e eeuwse vaardigheden, uitdaging aan talenten van kinderen en internationalisering worden meegenomen.
Er wordt gewerkt met Talentweken, Schreudertheater en een Socratesgroep voor de leerlingen die meer en andere uitdagingen nodig hebben. In alle groepen wordt Engelse les gegeven en voor de Engelstalige kinderen is er Spaanse les. 

 

Vacature

Functietitel
Intern begeleider 
Plaatsingsdatum
12-7-2019
Met ingang van
1 september 2019 (eventueel eerder is mogelijk)
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,575
Omschrijving
Wij zoeken voor komend schooljaar een enthousiaste intern begeleider die oog heeft voor de individuele leerling en actief meedenkt en werkt met de groepsleerkracht om het optimale uit de leerling te halen. Door de kleinschaligheid van de school ken je ieder kind en maak je makkelijk en snel contact met ouders. Je bent doortastend in je optreden en kan functioneren als de rechterhand van de directeur.
Je hebt overzicht en een sterk analytisch vermogen.

De intern begeleider coordineert de zorg en ondersteuning conform de zorgpiramide van Schreuder. Je geeft leiding en initieert ondersteuningsteamgesprekken (OT's), houdt wekelijks leerlingbesprekingen (op aanvraag) en tweemaal per jaar groepsbesprekingen met de groepsleerkracht. Je geeft leiding aan opbrengstgesprekken op schoolniveau via studiedagen.
Om de week is er overleg met de directeur en maandelijks met het mangementteam (MT), dat bestaat uit 2 bouwcoordinatoren, de directeur en jijzelf.  
 

Eisen

Functie-eisen
Ervaring in het lesgeven heeft de voorkeur. Opleiding tot intern begeleider is een vereiste. Ervaring als intern begeleider zou fantastisch zijn.
Je kunt makkelijk overweg met de computerprogramma's van Excel, Word en het systeem van Parnassys . Je kunt je werk goed en adequaat organiseren. 
Ben je bijna klaar met je opleiding? Dan nodig ik je van harte uit om ook te solliciteren.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal L10
Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO en de groeimogelijkheden die het schoolbestuur van AMOS beschikbaar heeft gesteld. De vacature start als tijdelijke aanstelling met vooruitzicht op vast.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Stuur je motivatiebrief en je cv naar: femmie.vanbrenk@amosonderwijs.nl. Na ontvangst (na zomerperiode t/m 22 augustus) krijg je bericht.
Je wordt dan uitgenodigd voor een gesprek in de week van 26 -30 augustus.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.