Vacature Instructeur START.Deltion in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Deltion College
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar Beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 15.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.500 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Instructeur START.Deltion 
Plaatsingsdatum
11-7-2019
Met ingang van
per nieuwe schooljaar
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
Wij zoeken een nieuwe collega
Binnen het team Entree zijn wij per direct op zoek naar een instructeur Entree voor 0,8-1,0 fte. 
Je verzorgt o.a. de begeleiding van studenten bij de lessen motorvoertuigtechnieken. Je draagt jouw professionele kennis en vaardigheden over aan onze studenten. Je zet hen aan tot zelfstandig en samenwerkend leren, waarbij je gebruik maakt van diverse werkvormen. Tevens krijg je ondersteunende taken voor de opleiding en het team. 

START.Deltion biedt entree onderwijs aan in de volgende profielen: assistent, installatie- en constructietechnieken, bouw, wonen en onderhoud, mobiliteitsbranche, dienstverlening en zorg, horeca en voedingsindustrie, verkoop en retail, logistiek en procestechnieken. De opleiding gaat uit van zaken die een student al kan en kent, waardoor de student in eigen tempo het diploma kan halen. Er wordt veel aandacht besteed aan sociale vaardigheden en beroepsvaardigheden. Met behulp van opdrachten in praktijksituaties, simulatielokalen, workshops, trainingen en tijdens de stage leert de student vaardigheden 'door te doen'.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Je functieprofiel
Beschik jij over:
- Een mbo+ werk- en denkniveau;
- Ervaring in het coachen en begeleiden van studenten;
- Ervaring met de toepassing van digitale leermiddelen?

Ben jij:
- Leergierig;
- Bereid om je in nieuwe lesstof en vakken te verdiepen; 
- Enthousiast over je vak;
- Sociaal en communicatief sterk;
- Een flexibele teamspeler;
- Sta jij open voor het werken met  het positieve behavior support
  (pedagogische didactische benadering);
- In het bezit van coachende vaardigheden;

Heb jij:
- Affiniteit met de doelgroepen entree onderwijs (niveau 1) en hun culturen;

Dan is deze baan vast iets voor jou!

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar, met de intentie om het dienstverband te verlengen met een jaar bij ongewijzigde organisatieomstandigheden en goed functioneren.
De functie van instructeur is ingedeeld in salarisschaal 7. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 2.983,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan! Vul uiterlijk 21 augustus 2019 het sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief en cv bij. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Karin Hol (opleidingsmanager). Het is niet mogelijk om extra informatie in te winnen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.