Vacature Leerkracht groep in overleg in Hoofddorp

Onderwijs

Over Rooms Katholieke Basisschool de Wilgen

Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Hoofddorp
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Werk je graag op een kleine school, dan is basisschool De Wilgen vast iets voor jou. Voor de ca. 240 leerlingen creëren we een geborgen sfeer, waarbinnen ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen. Ons schoolplan heeft een aantal kernthema’s: samenwerkend leren, verantwoordelijkheid nemen en geven voor het eigen leerproces, opbrengstgericht onderwijs en vraaggestuurd werken. Bij de Wilgen geven we klassikaal onderwijs. Wij vinden het belangrijk om met onze school het goede voorbeeld te geven en de leerlingen en omgeving uit te nodigen om mee te doen. Een voorbeeld is onze inzet voor duurzaamheid. Kenmerkend voor De Wilgen is ons ‘groene schoolplein’. Een belangrijk onderdeel hierin zijn onze schooltuinen. Alle groepen werken actief in deze schooltuinen en tijdens de pauzes loopt menig leerling even door de tuin om te zien of de plantjes, kruiden en bloemen al groter worden en of de spinazie al geoogst kan worden. Wij brengen de kinderen op die manier bewust in aanraking met de natuur. 

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep in overleg 
Plaatsingsdatum
10-7-2019
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 fte
Omschrijving
Werk je graag op een kleine school, dan is basisschool De Wilgen vast iets voor jou. Voor de ca. 240 leerlingen creëren we een geborgen sfeer, waarbinnen ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen. Ons schoolplan heeft een aantal kernthema’s: samenwerkend leren, verantwoordelijkheid nemen en geven voor het eigen leerproces, opbrengstgericht onderwijs en vraaggestuurd werken.
Bij de Wilgen geven we klassikaal onderwijs. Wij vinden het belangrijk om met onze school het goede voorbeeld te geven en de leerlingen en omgeving uit te nodigen om mee te doen. Een voorbeeld is onze inzet voor duurzaamheid. Kenmerkend voor De Wilgen is ons ‘groene schoolplein’. Een belangrijk onderdeel hierin zijn onze schooltuinen. Alle groepen werken actief in deze schooltuinen en tijdens de pauzes loopt menig leerling even door de tuin om te zien of de plantjes, kruiden en bloemen al groter worden en of de spinazie al geoogst kan worden. Wij brengen de kinderen op die manier bewust in aanraking met de natuur.

Eisen

Functie-eisen
Wij vragen:
  • Je bent bevoegd leerkracht basisonderwijs
  • Je kunt je vinden in de identiteit van de school

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
in overleg
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
  • Een ambitieuze werkomgeving
  • Volop mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-PO
  • Een tijdelijke benoeming met uitzicht op een vaste benoeming na één jaar

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij de persoon die wij zoeken? Dan maken we graag kennis met je. Stuur een mail met je CV en een korte motivatie naar personeel@meerprimair.nl onder vermelding van vacature de Wilgen leerkracht groep in overleg. Bel gerust voor meer informatie naar 023-554 23 51.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.