Vacature SJC190709 Docent economie / bedrijfseconomie in Eindhoven

Onderwijs

Over Scholengroep Het Plein

Naam school
Scholengroep Het Plein
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Eindhoven
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Scholengroep Het Plein biedt alle vormen van onderwijs voor alle 12- tot 18-jarigen.
Sint-Joriscollege school voor gymnasium, atheneum, havo, mavo en het project Kunst & Cultuur en de Topsport Talentschool (LOOT).
   
Aloysius De Roosten een kleine mavo school met een eigen karakter en veel aandacht voor elke leerling. De onderbouw bestaat uit een determinatieperiode, zodat ook leerlingen met een gemengd schooladvies welkom zijn. Daarnaast verzorgt de school onderwijs voor leerlingen met een lwoo-indicatie.
   
Antoon Schellenscollege
 een school voor breed vmbo voor lwoo-leerlingen. Antoon Schellenscollege heeft uitsluitend onderbouw.
   
Vakcollege Eindhoven hier volgen leerlingen vmbo-b of vmbo-k. Leren in de praktijk staat centraal. Door een samenwerking met ROC Eindhoven gaan leerlingen uiteindelijk met een MBO diploma niveau 1 of 2 van school na 6 jaar.
   
Praktijkschool Eindhoven een school voor praktijkonderwijs met uitstroom naar de arbeidsmarkt en/of het MBO.
   
Pleinschool Helder een school voor leerlingen met een autisme spectrum stoornis (ASS) en/of AD(H)D op vwo/havo niveau. De school biedt leerlingen structuur en duidelijkheid door kleine groepen te hanteren (maximaal twaalf leerlingen), een goede zorgstructuur te creëren en individualiserend onderwijs te bieden. Pleinschool Helder wil bijdragen aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn om uiteindelijk een studie op een hbo of universiteit te volgen.
 
Bijzonderheden
Scholgengroep Het Plein maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
SJC190709 Docent economie / bedrijfseconomie 
Plaatsingsdatum
9-7-2019
Met ingang van
09-07-2019
FTE
0,6
Omschrijving
Omvang: 0,4 - 0,5 fte; economie / bedrijfseconomie
Ingangsdatum: augustus 2019

Het Sint-Joriscollege is een school voor mavo, havo en vwo. Ons motto is:

ontdek jezelf en de wereld.

We hebben een breed onderwijsaanbod, zowel in vakken als in activiteiten. Zo zijn wij Brainportschool en bieden we mogelijkheden op het gebied van sport en kunst. We staan ervoor om leerlingen het beste uit zichzelf te laten halen. De doorstroom van onze leerlingen evenals de examenresultaten zijn goed. We bieden veel buitenschoolse activiteiten en projecten aan. De begeleiding van leerlingen neemt een belangrijke plaats in. We zien onderwijsontwikkeling als een continu proces. Belangrijke lijnen in het onderwijs zijn het onderzoeken, ontwerpen en ondernemen. We werken toe naar meer keuzevrijheid en regie voor de leerlingen, gekoppeld aan een goede begeleiding en actieve werkvormen.

We bieden de vakken economie en bedrijfseconomie (M&O) aan. De lijnen onderzoeken en ondernemen spelen een toenemende rol in deze vakken. Vwo - leerlingen hebben in dit kader de mogelijkheid om deel te nemen aan het Econasium. Dit is een samenwerkingsverband tussen scholen en de universiteit Tilburg. In dit programma komen leerlingen vanaf het vierde jaar op een uitdagende manier in aanraking met een universitaire (economische) studie.

Het betreft een vacature voor 1e graads docenten economie / bedrijfseconomie (0,6 fte) voor het gehele schooljaar 2019-2020. Het betreffen vooral lessen economie.

Solliciteren kan alleen via OMO.nl.

In verband met zomervakantie zijn wij gesloten tussen 10 juli en 12 augustus. Als je in die periode solliciteert, zullen we je sollicitatie in behandeling nemen na 12 augustus.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.