Vacature Docent Nederlands (Welzijn) in Den Helder

Onderwijs

Over ROC Kop van Noord-Holland

Naam school
ROC Kop van Noord-Holland
Contactpersoon
Mevr. M. Franssen
Plaats
Den Helder
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Praktijkonderwijs
Sector
Middelbaar Beroepsonderwijs
Beschrijving
Het ROC Kop van Noord-Holland verzorgt beroepsonderwijs, cursussen en trainingen voor bedrijven en particulieren in het noordelijke gedeelte van de provincie Noord-Holland. Met meer dan 450 medewerkers verzorgen wij ieder jaar onderwijs voor zo’n 5.000 studenten en cursisten. Dat doen we vanuit verschillende vestigingen in Den Helder en Schagen. Stuk voor stuk centraal gelegen en goed bereikbaar. Zo zijn we altijd dichtbij.

Samenwerking in plaats van concurrentie
Het ROC Kop van Noord-Holland is in 1993 ontstaan uit een fusie tussen verschillende onderwijsinstellingen op het gebied van beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en vormingswerk in Den Helder, Schagen, Middenmeer en Den Burg. Aanleiding voor deze fusie was de realiteit van een versnipperd onderwijsaanbod in relatie tot het in die jaren door de overheid gevoerde bezuinigingsbeleid op het gebied van onderwijs. De onderwijsinfrastructuur in Noord-Holland dreigde aangetast te worden, iets wat alleen kon worden tegengegaan door bundeling van krachten. De vorming van één regionaal opleidingscentrum was het antwoord op deze ontwikkelingen. Op deze manier bleven zoveel mogelijk opleidingstrajecten voor de regio behouden. Samenwerking in plaats van concurrentie is een goede zet gebleken en dat geldt tot op de dag van vandaag.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands (Welzijn) 
Plaatsingsdatum
9-7-2019
Soort vacature
Parttime
FTE
0,8 fte
Omschrijving
Voor de afdeling Welzijn (Den Helder en Schagen)zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een:

Docent Nederlands

Functieomschrijving
Je verzorgt het onderwijs en draagt daarnaast bij aan de ontwikkeling en vernieuwing van het middelbaar beroepsonderwijs. Je levert een bijdrage aan de activiteiten van zowel de afdeling als de instelling.

Eisen

Functie-eisen
Profiel
Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond (of je bent een docent in opleiding) en beschikt over praktijkkennis op jouw vakgebied. Je hebt kennis van nieuwe technologieën op jouw vakgebied en hebt tevens de vaardigheid om daarmee om te gaan. Vanzelfsprekend beschik je over de competenties die nodig zijn bij het motiveren van leerlingen. Hierbij maak je gebruik van verschillende didactische methoden en technieken. Je kunt goed inspelen op veranderende onderwijsvragen en bent bekend met ‘beroepsgericht leren’. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en kun je goed in teamverband werken.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Functieniveau                     
LB (cao-mbo), maximaal € 4.218 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Roorda, opleidingsmanager afdeling Welzijn, telefoon (0223) 611 277.

Sollicitatie
Let op: wegens zomervakantie zijn wij gesloten van 12 juli t/m 18 augustus.
Solliciteren is mogelijk tot en met zondag 18 augustus, uitsluitend via de website werkenbij.rockopnh.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.