Vacature Groepsleerkracht in Amsterdam

Onderwijs

Over Kindercampus Zuidas

Naam school
Kindercampus Zuidas
Contactpersoon
Mevr. M. Heijster
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel heeft  22 openbare basisscholen in de stadsdelen Zuid en Centrum. Deze scholen werken nauw samen en we hanteren eenduidige kwaliteitsnormen en procedures. Toch hebben onze scholen een eigen identiteit of concept. Dat willen we graag zo houden. Zo hebben we onder meer: 6 Montessorischolen, 2 Daltonscholen, 2 Cultuurprofielscholen en 2 Ontwikkelingsgerichte scholen.

Welkom bij de Kindercampus Zuidas. Wij zijn een kinderopvang en onderwijs in één. Kinderen van 0 tot 13 jaar zijn hier welkom om te leren, spelen, ontdekken en ontspannen. 
Vijf dagen per week van 7.30 tot 18.30  uur bieden we een compleet dagprogramma vol afwisseling en uitdaging. Wij gaan verder dan een goede samenwerking tussen onderwijs en opvang. Wij willen als één organisatie functioneren. Dat noemen we een Integraal Kindcentrum (IKC). Dat is een proces van ontwikkeling. Elk jaar zetten we stappen om meer en meer te functioneren als een IKC.
Op de Kindercampus Zuidas werken goed getrainde professionals. Zij helpen kinderen om hun talenten te ontwikkelen. Iedere medewerker benadert de kinderen op dezelfde manier. Dat zorgt voor rust en regelmaat en helpt kinderen om het beste uit zichzelf te halen.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
8-7-2019
Met ingang van
1 oktober of eerder
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving
Werken op een jong en ambitieus IKC  op
de Amsterdamse Zuidas?
 
 
 
 
 
Kindercampus Zuidas, een jong en bijna tweetalig IKC vlak naast de Amsterdamse Zuidas, zoekt vanaf 1 oktober of eerder een leerkracht voor groep 6. Het betreft een aanstelling voor 2 dagen met doorgroeimogelijkheden.De Kindercampus heeft een diverse, meertalige populatie. De school werkt thematisch met betekenisvolle activiteiten en uitdagende hoeken. Er wordt van jou verwacht dat je aandacht besteed aan zowel Nederlandse als Engelse taalverwerving. Er is een nauwe samenwerking met het kinderdagverblijf, de peuteropvang en de buitenschoolse opvang. 
De Kindercampus groeit en ontwikkelt zich voortdurend. Het is een plek waar van alles mogelijk is en waar jij je inbreng kunt hebben op de verdere ontwikkeling van het concept voor opvang en onderwijs.

Wat vragen we?
 • Een groot hart voor kinderen
 • Een flexibele, enthousiaste en proactieve werkhouding.
 • Afgeronde Pabo- opleiding 
 • Engels spreken ( bij voorkeur op  B2 niveau of bereid zijn je certificaat te halen)
 • Ervaring met of belangstelling voor thematisch werken
Wat bieden we?
 • Begeleiding en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo zijn er 5 inspirerende studiedagen voor het onderwijsteam op locatie bijv. in de haven van Amsterdam, in de tuinen van Hortus Botanicus of in een museum, waar we met elkaar het nieuwe thema voorbereiden.
 • 7 lesvrije dagen, die niet tijd en plaatsgebonden zijn
 • Een enthousiast en gemotiveerd multidisciplinair team dat van ontwikkelen houdt.
 • Een mooie werkomgeving in een modern gebouw dat geschikt is voor meervoudig gebruik met 2 natuurtuinen, een groot schoolplein, een theatertribune, een grote gymzaal & een atelier.
 • Interne scholing en begeleiding bij thematisch werken
 • Interne training en begeleiding voor Engels.
 • Vakleerkrachten voor muziek en gym.
 • Een goede samenwerking met de collega’s van de voorschool en het kinderdagverblijf, de tussenschoolse en buitenschoolse opvang
 • 3 tot 4 x per week extra handen in de klas
 • De Wor(L)dclass: een taalklas voor kinderen die niet Nederlands sprekend zijn en extra begeleiding nodig hebben.
 • De Kleine klas voor kinderen die een specifieke onderwijsondersteuningsvraag hebben.
 • Een aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 
Kindercampus Zuidas is een samenwerking tussen  stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel en Kinderrijk. Openbaar Onderwijs aan de Amstel verzorgt openbaar onderwijs in Amsterdam Zuid en Centrum.  Een boeiend gebied met 22 scholen ( Dalton, ontwikkelingsgericht, Montessori, kunstmagneet), die goed samenwerken. Alleen goed onderwijs is niet voldoende. Onze leerlingen hebben een breed en uitdagend  aanbod nodig. We vormen met elkaar een dynamische organisatie waarin professionals de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Onze blik is op de toekomst gericht, we leggen de lat hoog, we zijn eigenwijs en bevlogen.
De procedure
Nadere informatie over de school kun je vinden op onze website www.kindercampuszuidas.nl 
 Stuur je sollicitatie en curriculum vitae zo spoedig mogelijk naar:  directie@kindercampuszuidas.nl
In de zomervakantie ben ik nog bereikbaar tot en met vrijdag 19 juli en vanaf 12 augustus.
Wil je eerst meer informatie?  Bel naar Miriam Heijster (directeur Kindercampus Zuidas):
06-14393617.   

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.