Vacature Docent maatschappijleer in Almelo

Onderwijs

Over Pius X College

Naam school
Pius X College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Almelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Pius X College vind je op: piusx.nl.

Pius X College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent maatschappijleer 
Plaatsingsdatum
8-7-2019
Met ingang van
01-08-2019
Referentienummer
3527
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 - 0,5
Omschrijving
Ben jij docent met lesgevende ervaring en een tweedegraads bevoegdheid voor het vak maatschappijleer? Beleef je veel plezier aan de omgang met vmbo-leerlingen en zie jij deze leuke baan in Almelo wel zitten? Reageer dan op deze vacature! Wellicht kun je met ingang van het nieuwe schooljaar bij ons aan de slag.

Jouw verantwoordelijkheden
Als docent maatschappijleer ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen aan leerlingen in klas 2 t/m 4 van het vmbo.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak maatschappijleer of bent bereid deze te gaan volgen.

Jouw werkplek
Je werkt in een jong, enthousiast team, dat hard werkt aan de onderwijskwaliteit en affiniteit heeft met het vmbo. Het team is constant op zoek naar verbeteringen en stelt daarbij de leerling centraal. Dit team staat bovendien open voor veranderingen en onderwijsvernieuwingen. Het team werkt met behulp van ICT-rijk onderwijs aan gepersonaliseerd leren.
 
De Pius X College locatie aan de Van Renneslaan is een vmbo-school in een modern, goed geoutilleerd gebouw. Het is een dynamische school met veel mogelijkheden, zowel voor de leerlingen als voor het personeel. Binnen de school heerst een goede sfeer. Onze slogan is "Het gaat om jou!" Met plezier naar school gaan zorgt ervoor dat er ruimte is om te leren. Het welbevinden van elke leerling staat daarom bij ons hoog in het vaandel.

Pius X College is een rooms-katholieke brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. De school telt circa 1.400 leerlingen en 170 medewerkers en heeft twee locaties in Almelo en één in Rijssen. De locatie Van Renneslaan telt circa 430 leerlingen en 55 medewerkers.

Ons aanbod
Het betreft 0,4- 0,5 fte tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.186 euro bruto per maand bij een volledige baan (LB).
 
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Pius X College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Neem uitsluitend voor meer informatie contact op met:
Contactpersoon: De heer Mark Wagt
Functie: Teamleider bovenbouw
Telefoon: 0546 - 86 00 66  

Tijdens de zomervakantie (van 13 juli tot en met 25 augustus 2019) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Tijdens de vakantie kun je eventuele vragen stellen via 06 - 43 02 55 04. Tussen 26 juli en 11 augustus kun je eventuele vragen stellen via e-mail: m.wagt@piusx.nl. 

(Let op: Sollicitaties die op dit mailadres binnenkomen, worden niet meegenomen in de procedure. Solliciteren kan uitsluitend via de sollicitatiebutton op de website.)

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.186,- euro bruto per maand bij een volledige baan.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.