Vacature docent Nederlands 2de graads in Breda

Onderwijs

Over Newmancollege

Naam school
Newmancollege
Contactpersoon
Mevr. Manders
Plaats
Breda
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Het Newmancollege is een school die op allerlei gebied veel oog heeft voor de leerling. Het Newman staat bekend als een open en hartelijke school die goed is in onderwijs én begeleiding, met een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Dat zien wij terug in het aanbod onder én na schooltijd.
Met de start van ons technasium en het Bèta Challenge Programma gingen er heel veel deuren open voor leerlingen met interesse in bèta-vakken. De technasiumafdeling op het Newmancollege is uniek voor Breda en omgeving. Havo en vwo-leerlingen met belangstelling voor techniek en vormgeving volgen het vak Onderzoek en Ontwerpen en werken in projecten aan realistische opdrachten aangeleverd door het bedrijfsleven en door instellingen. Voor de mavoleerlingen is er het Bèta Challenge Programma. 
Verder heeft het Newmancollege een eigentijds vak Design & Multimedia. Het vak D&M is een aantrekkelijke combinatie van muziek, tekenen en informatiekunde. D&M biedt de leerlingen de mogelijkheid hun creativiteit te ontwikkelen.
Omdat kinderen van nature leergierig zijn, richten wij het onderwijs zo in dat het uitdagend en interessant is. Docenten hebben een stimulerende rol en geven hun leerlingen de ruimte om te groeien naar zelfstandigheid en naar verantwoordelijkheid voor hun eigen leerproces. Wij bieden een energieke, aantrekkelijke en veilige omgeving met een sterk pedagogisch klimaat. Dat vinden wij essentieel voor het goed functioneren van zowel leerlingen als personeel

Vacature

Functietitel
docent Nederlands 2de graads 
Plaatsingsdatum
5-7-2019
Soort vacature
Parttime
FTE
0,33 fte
Aantal uren
6
Omschrijving
Het gaat om vervanginglessen in de brugklas. Een brugklas vwo en 2 technasium brugklassen. Alle drie de klassen krijgen 2 uur Nederlands in de week.

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Niet alleen docenten met een afgeronde opleiding nodigen wij uit om te solliciteren maar ook docenten in opleiding maken een kans om in aanmerking te komen voor de vacature. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
CAO- VO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Gezien het tijdstip van het schooljaar is er niet veel tijd voor het uitnodigen en voeren van gesprekken. Alleen dinsdag 9 juli staat daarvoor gereserveerd. Mocht dit niet lukken dan pakken we in augustus de draad weer op. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.