Vacature Roostermaker in Almelo

Onderwijs

Over Pius X College

Naam school
Pius X College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Almelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Pius X College vind je op: piusx.nl.

Pius X College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Roostermaker 
Plaatsingsdatum
5-7-2019
Met ingang van
01-09-2019
Referentienummer
3524
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0 - 1,0
Omschrijving
Ben jij een enthousiaste en ervaren roostermaker met kennis van het roosterprogramma Zermelo? Wil je vanaf 1 september 2019 bij ons aan de slag in Almelo? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je maakt roosters in de laatste versie van het programma Zermelo. Dit zijn de basislesroosters voor de periodes gedurende het schooljaar, maar ook toets- en dagroosters e.d. voor de leerlingen en docenten in Almelo en Rijssen.

Jouw profiel
Je beschikt over een relevante, afgeronde mbo -opleiding. Kennis van en ervaring met een lesroosterprogramma is een must, gewerkt hebben met de laatste versie van Zermelo is een pre. Zelfstandig en stressbestendig zijn woorden die bij jou passen. Je beschikt over analytisch vermogen en je hebt affiniteit met cijfers en tabellen. Je communicatieve vaardigheden en inzicht in de werkwijze van een schoolorganisatie zijn belangrijk om je werk goed te kunnen uitvoeren. Je kan goed omgaan met leerlingen en docenten.

De volgende eigenschappen zijn op jou van toepassing:
  • Je bent goed in plannen en organiseren.
  • Je bent communicatief sterk en je durft grenzen te stellen.
  • Je werkt nauwkeurig (ook onder druk).
  • Je kunt goed omgaan met gevoelige kwesties, weerstand en tegengestelde belangen.
  • Je bent open en toegankelijk en je kunt relativeren.
  • Je bent analytisch, oplossingsgericht en flexibel.
  • Je bent initiatiefrijk en hebt een actieve houding naar collega's.
Jouw werkplek
Het Pius X College is een rooms-katholieke brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. De school telt circa 1.500 leerlingen en 170 medewerkers en heeft twee locaties in Almelo en één in Rijssen. Locatie Aalderinkshoek van het Pius X College is een HAVO/Atheneum/Gymnasium/TTO-school. Locatie Rijssen heeft een MAVO en een brede onderbouw HAVO/Atheneum/Gymnasium. 

De vacature bestaat voor 0,6 fte in Almelo (locatie Aalderinkshoek) en 0,4 fte in Rijssen. Het Pius X College is een dynamische school met veel mogelijkheden, zowel voor leerlingen als personeel. Binnen de school heerst een goede sfeer.

Ons aanbod
Het betreft een fulltime baan van 1,0 fte, die desgewenst op te splitsen is in 0,6 fte (locatie Aalderinkshoek, Almelo) en 0,4 fte (locatie Rijssen). Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal € 3.374 bruto per maand op basis van een volledige baan (schaal 8).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.

Het Pius X College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Eventuele vragen kun je stellen aan dhr. drs. F. Schoondermark, directeur, via f.schoondermark@piusx.nl. Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten zodat je teruggebeld kunt worden.

LET OP: Sollicitaties die op dit e-mailadres binnenkomen, worden niet meegenomen in de procedure. Solliciteren kan uitsluitend via de sollicitatiebutton op de website.

Deze vacature heeft eerder online gestaan. Het is niet nodig nogmaals te reageren.

Sluitingsdatum
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 8
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 3.374,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 8).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.