Vacature Docent Nederlands 1e en 2e graad 0,2-0,9 FTE (vervanging) in Duiven

Onderwijs

Over Quadraam

Naam school
Quadraam
Contactpersoon
Afdeling HR
Plaats
Duiven
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Speciaal, Praktijkonderwijs, Internationale school
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Onder Quadraam vallen 14 scholen voor voortgezet onderwijs in Arnhem, de Liemers en de Overbetuwe.
Quadraam staat voor een compleet en kleurrijk aanbod van kwalitatief hoogwaardig voortgezet onderwijs in een kleinschalige setting. Leerlingen en hun ouders kunnen daardoor kiezen voor een school die het beste bij ze past. Daarmee wil Quadraam leerlingen alle kansen bieden voor de wereld van morgen. Met een professionele organisatie, moderne ICT en excellent werkgeverschap vervult Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner.

Waarom werken onze docenten graag bij Quadraam en een van haar scholen?
De informele cultuur, vrijheid, zelfstandigheid, doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden, onze Q-Highschool en Quriuz. maar ook de CAO a la carte maken Quadraam een aantrekkelijk werkgever!

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 1e en 2e graad 0,2-0,9 FTE (vervanging) 
Plaatsingsdatum
4-7-2019
Met ingang van
19-08-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,2- 0,9
Omschrijving
VACATURE DOCENT NEDERLANDS 1e EN 2e GRAAD OP DIVERSE SCHOLEN VAN QUADRAAM! (VERVANGING)
Ben jij een enthousiaste docent Nederlands? Lijkt het je interessant om op verschillende scholen van Quadraam te kunnen werken? Of werk je al op een van onze scholen en wil je graag tijdelijk je uren uitbreiden? Dat kan! Lees snel verder.

WAT GA JE DOEN?
Les geven! De komende tijd kun jij in ieder geval werken op of het Candea College, het Maarten van Rossem, of het Liemers college, tot onze collega's terug zijn. Voor diverse scholen zoeken we tijdelijke collega's. Voor jou de manier om kennis te maken met diverse scholen van Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep.
 
Lesgeven doe jij op een enthousiaste en motiverende manier. Je weet onze leerlingen te boeien. Ook daag je ze uit, en bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: flexibel,enthousiast, pro-actief, teamspeler, stevige persoonlijkheid, inspireren & motiveren.
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving op een van onze scholen (of misschien wel een combinatie). Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een tijdelijk dienstverband voor 0,2- 0,9 FTE, of uitbreiding met tijdelijke uren op je huidge contract.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald als docent  in LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.747,00 en maximaal € 4.186,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een ondernemende en flexibele docent Nederlands. Uiteraard ben je in bezit van een 1e of 2e graads bevoegdheid. Verder vinden wij het heel belangrijk dat je open staat om op verschillende scholen van Quadraam ingezet te worden.
 
LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en de verschillende scholen lees je op www.quadraam.nl en werkenbijquadraam.nl. Onze scholen zijn de komende periode gesloten waardoor we jou, wanneer je vragen hebt, niet te woord kunnen staan. Solliciteren kan wel gewoon via Meesterbaan tot en met 13 augustus 2019. Geef bij je sollicitatie aan hoeveel uren je wilt werken en op welke scholen
 
Wij wensen je een mooie zomer toe!
 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.