Vacature Docent Nederlands - ROCvF Almere in Diemen

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs Amsterdam

Naam school
Randstad Onderwijs Amsterdam
Contactpersoon
Dhr. Edwin Vermeeren
Plaats
Diemen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands - ROCvF Almere 
Plaatsingsdatum
4-7-2019
Met ingang van
01-08-2019
Soort vacature
Parttime
FTE
0,3fte
Aantal uren
0,3fte
Omschrijving
Voor het nieuwe schooljaar zoeken wij een enthousiaste docent Nederlands voor 0,3 fte bij het ROCvF MBO College Almere. MBO College Almere is onderdeel van het ROC van Flevoland. MBO College Almere biedt mbo-opleidingen aan in vrijwel alle beroepsrichtingen, er worden zo’n honderd verschillende mbo-opleidingen aangeboden. Dat varieert van entree-opleidingen op niveau 1, tot vakroutes op niveau 2 of 3 of middenkaderopleidingen op niveau 4. Elke opleidingsrichting heeft een eigen plek binnen de school, studenten voelen zich snel thuis.

De vacature is in het team Veiligheid. Team Veiligheid leidt studenten op tot professionals voor de volgende arbeidsmarkten: particuliere beveiliging, defensie (VEVA) en handhaving (Handhaver Toezicht en Veiligheid /BOA’s).
Het team bestaat uit een tak 'blauw' (beveiliging niveau 2 en 3 en HTV niveau 3) en een tak 'groen' (de VEVA-opleiding GROP en ICT niveau 2 en 3).
wat ga je doen?
  • je geeft voor 3 dagdelen les aan studenten op MBO 2 en 3 - inclusief examens Nederlands. Jouw uitdaging is om de lessen boeiend en uitdagend te maken voor de studenten;
  • je houdt je bezig met onderwijsvernieuwing;
  • je neemt deel aan overleggen waarin de voortgang van studenten wordt besproken;
wie ben jij?
  • je bent bevoegd om in het MBO les te geven, bij voorkeur heb je de opleiding voor docent Nederlands 2e graads afgerond;
  • je hebt aantoonbare affiniteit met de doelgroep (niveau 2 en 3 BOL);
  • je hebt praktijkervaring in de beveiligingsbranche en weer studenten enthousiast te maken voor de bijbehorende beroepen;
  • je bent pedagogisch en didactisch sterk;
  • je bent een echte teamspeler!
wat krijg jij?
Een veelzijdige baan in een informele en uitdagende werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen. We bieden je daarom verschillende mogelijkheden aan om aan je eigen professionalisering en loopbaan te werken. Natuurlijk bieden we een salaris dat past bij de functie (schaal LB met een max. van € 4218,- bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao MBO, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.