Vacature Docent Techniek 0,6fte 192020DUR in Noord-Brabant

Onderwijs

Over Ons Middelbaar Onderwijs

Naam school
Ons Middelbaar Onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Noord-Brabant
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving

Werken aan uw eigen toekomst en aan de toekomst van onze leerlingen. Dat doen we samen! Ons Middelbaar Onderwijs en haar scholen zien het samen zorgen voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs als belangrijkste taak. Dit als voorbereiding van onze leerlingen op een vervolgopleiding én op een plaats in de maatschappij. Onderwijs dus in het belang van onze leerlingen, ouders en de samenleving van morgen. Ongeacht talenten en sociale achtergronden. OMO is een schoolbestuur van meerdere scholen voor voortgezet onderwijs in Noord-Brabant. Scholen met bijna allemaal een katholieke signatuur, die ieder op hun eigen manier voortgezet onderwijs aanbieden. Ondersteund door een krachtig personeelsbeleid en volop faciliteiten voor innovatieve ontwikkelingen.

Vacature

Functietitel
Docent Techniek 0,6fte 192020DUR 
Plaatsingsdatum
4-7-2019
Met ingang van
04-07-2019
FTE
0,6
Omschrijving
Wij zijn met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent Techniek voor 15 lessen in de onderbouw van het VMBO, gelijk aan 0,6fte. Het betreft hier een aanstelling in een eerste dienstverband met uitzicht op vast.
Naast affiniteit voor het vak techniek, zoeken wij ook iemand die op termijn interesse heeft om delen van het profieldeel Dienstverlening en Producten voor de school verder te ontwikkelen en daarin op termijn lessen te verzorgen. Daarnaast kan ook inzet worden gevraagd in de ontwikkeling van technische keuzedelen binnen Dienstverlening en Producten. Omdat Durendael deelneemt in de ontwikkeling van Sterk Techniek Onderwijs in de regio Tilburg, zoeken wij ook iemand die daarin een rol wil en kan spelen.

Profiel van onze school
2College Durendael biedt een breed onderwijsaanbod aan, variërend van vmbo-b, -k en -gt tot havo en vwo (waaronder ook tweetalig havo en vwo). De verschillende afdelingen hebben een eigen karakter, passend bij de eigen leerlingen. De school heeft in 2019-2020 ongeveer 1550 leerlingen en bijna 180 medewerkers. Ondanks deze omvang ervaren werknemers Durendael als een hechte school waar veel collegialiteit heerst. Op Durendael staat de leerling centraal, maar wordt deze ook gestimuleerd om zelfstandig te acteren. Daarbij staat ondernemend zijn hoog in het vaandel. Werknemers krijgen de ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling en worden in dit proces ook begeleid. Bij Durendael werken we samen om tot goed onderwijs te komen voor iedere leerling.

Profiel van de scholengemeenschap
Durendael is onderdeel van de brede scholengemeenschap 2College (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met vijf locaties in de regio Tilburg. Daarnaast wordt op een zesde locatie onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Het onderwijs aan ± 3.700 leerlingen op 2College is gericht op kennis, vaardigheden en persoonlijkheidsontwikkeling om ook te slagen in de maatschappij. Kernwoorden in onze visie zijn relatie, competentie en autonomie. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke locatie gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Ter voorbereiding van leerlingen op het vervolgonderwijs wordt nauw samengewerkt met verschillende onderwijsinstituten, instellingen en bedrijven.

Overige informatie
In verband met de vakantieperiode, zullen de procedure en de sollicitatiegesprekken pas na half augustus ingepland gaan worden.
Solliciteren is uitsluitend mogelijk via OMO (de site waar u zich nu bevindt).
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Let op: Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, wordt deze vacature gesloten.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.