Vacature Orthopedagoog in Enschede

Onderwijs

Over Bonhoeffer College

Naam school
Bonhoeffer College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Enschede
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Bonhoeffer College in Enschede vind je op: www.bc-enschede.nl.

Bonhoeffer College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Orthopedagoog 
Plaatsingsdatum
4-7-2019
Met ingang van
01-10-2019
Referentienummer
3512
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Ben jij een orthopedagoog die ervaring heeft in het onderwijs? Heb je daarnaast affiniteit met diagnostiek gericht op intelligentie, persoonlijkheid en leerproblematiek? Sta je stevig in je schoenen en wil je aan de slag in een hecht team voor verschillende locaties in Enschede? Solliciteer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden
Je werkt vanuit het Expertisecentrum en maakt deel uit van Team Expertise. Als orthopedagoog word je als aanspreekpunt gekoppeld aan een of meerdere interne begeleidingsteams (IBT) op verschillende locaties van het Bonhoeffer College. Vanuit het IBT adviseer je leerlingen, collega's en teams over complexe hulpvragen, al dan niet gecombineerd met diagnostiek. 

Observaties, adviseringsgesprekken en ondersteuningsvraagstukken behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. Tevens is diagnostiek en procesbegeleiding rondom dyslexie een van je taken. Vanuit het Expertisecentrum wordt bijgedragen aan scholing binnen Bonhoeffer College ter vergroting van het handelingsrepertoire.

Jouw profiel
  • Je beschikt over een universitair diploma als orthopedagoog met een NVO basisaantekening Diagnostiek. Bevoegdheid orthopedagoog generalist is een pre.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie binnen het brede onderwijsveld, met name in het voortgezet onderwijs.
  • Je hebt ervaring met diagnostiek (psychodiagnostiek en dyslexie) en verslaglegging rondom diverse onderzoeksvragen. 
  • Je kunt samenwerken met verschillende (interne en externe) disciplines. 
  • Je kunt actief meedenken over ondersteuningsvraagstukken vanuit de verschillende locaties op alle onderwijsniveaus. 
  • Je kunt goed omgaan met weerstand en kritiek. Je laat je niet snel uit het veld slaan en durft voor jouw visie op te komen.  
  • Vaardigheden en eigenschappen die bij jou passen zijn initiatiefrijk en flexibiliteit.  

Jouw werkplek
Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen en –niveaus aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Je werkt vanuit het Expertisecentrum aan de Vlierstraat. Van daaruit ondersteun je de verschillende locaties naar behoefte. Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. 

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan (0,6 fte), die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Ingangsdatum: 1 oktober 2019.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.878 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 11). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
 
Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij de heer Martijn Schrijver, afdelingsleider Expertisecentrum, 053 - 751 21 00 / 06 - 18 96 25 62.

Tijdens de zomervakantie (van 13 juli tot en met 25 augustus 2019) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 26 augustus 2019 zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 11
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 4.878,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 11).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.