Vacature docent Natuurkunde/Scheikunde eerste of tweede graad in Amsterdam

Onderwijs

Over Sweelinck College

Naam school
Contactpersoon
Mevr. Bensellam
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het Sweelinck College is een kleine, ongeveer 500 leerlingen, overzichtelijke VMBO-t met HAVO kansklas in het hart van Amsterdam. We hebben leerlingen die veel structuur nodig hebben. Werken op het Sweelinck College betekent meer dan alleen lesgeven. Wij zijn er op gericht een klimaat te realiseren waarbij op een positieve manier het groepsproces en de individuele ontwikkeling tot hun recht komen. Het is een school waar men met plezier leert en werkt, met waardering voor elkaar en elkaars sociale en religieuze achtergrond. We nemen elkaar en onze leerlingen serieus en handelen daarnaar, of dit nu om leerachterstanden gaat of om problemen thuis. Wij willen dat leerlingen onze school verlaten met een diploma in de hand maar ook dat zij zich tijdens hun schooltijd hebben ontwikkeld tot zelfbewuste mensen die zich verantwoordelijk voelen voor de volgende stap in hun leven. We vragen van al onze medewerkers dat zij onze pedagogische grondhouding onderschrijven.
Bijzonderheden
Het Sweelinck College maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.

Vacature

Functietitel
docent Natuurkunde/Scheikunde eerste of tweede graad 
Plaatsingsdatum
3-7-2019
Met ingang van
1 december 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,35 fte
Aantal uren
7 lessen
Omschrijving
We zijn op zoek naar een enthousiaste ervaren docent Natuurkunde op het Sweelinck CollegeD├ę school voor mavo-havo in Zuid. We zijn een kleine school in Amsterdam Zuid, gelegen aan het Museumplein.

Onze huidige docenten hebben een goed programma ontwikkleld. Affiniteit met de Amsterdamse leerlingen is noodzakelijk.



 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Leerlingen van het Sweelinck College zijn een afspiegeling van Amsterdam. Ons gebouw staat in Amsterdam Zuid, maar leerlingen komen uit heel Amsterdam naar onze school toe.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Geïnteresseerden dienen een motivatiebrief en CV voor 18 oktober 2019 te versturen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.