Vacature SJC190702 Medewerker leerlingenadministratie in Eindhoven

Onderwijs

Over Scholengroep Het Plein

Naam school
Scholengroep Het Plein
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Eindhoven
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Scholengroep Het Plein biedt alle vormen van onderwijs voor alle 12- tot 18-jarigen.
Sint-Joriscollege school voor gymnasium, atheneum, havo, mavo en het project Kunst & Cultuur en de Topsport Talentschool (LOOT).
   
Aloysius De Roosten een kleine mavo school met een eigen karakter en veel aandacht voor elke leerling. De onderbouw bestaat uit een determinatieperiode, zodat ook leerlingen met een gemengd schooladvies welkom zijn. Daarnaast verzorgt de school onderwijs voor leerlingen met een lwoo-indicatie.
   
Antoon Schellenscollege
 een school voor breed vmbo voor lwoo-leerlingen. Antoon Schellenscollege heeft uitsluitend onderbouw.
   
Vakcollege Eindhoven hier volgen leerlingen vmbo-b of vmbo-k. Leren in de praktijk staat centraal. Door een samenwerking met ROC Eindhoven gaan leerlingen uiteindelijk met een MBO diploma niveau 1 of 2 van school na 6 jaar.
   
Praktijkschool Eindhoven een school voor praktijkonderwijs met uitstroom naar de arbeidsmarkt en/of het MBO.
   
Pleinschool Helder een school voor leerlingen met een autisme spectrum stoornis (ASS) en/of AD(H)D op vwo/havo niveau. De school biedt leerlingen structuur en duidelijkheid door kleine groepen te hanteren (maximaal twaalf leerlingen), een goede zorgstructuur te creëren en individualiserend onderwijs te bieden. Pleinschool Helder wil bijdragen aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn om uiteindelijk een studie op een hbo of universiteit te volgen.
 
Bijzonderheden
Scholgengroep Het Plein maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
SJC190702 Medewerker leerlingenadministratie 
Plaatsingsdatum
2-7-2019
Met ingang van
02-07-2019
FTE
1
Omschrijving
Het Sint-Joriscollege is een school voor mavo, havo en vwo.
Ons motto is:
ontdek jezelf en de wereld.

We hebben een breed onderwijsaanbod, zowel in vakken als in activiteiten. Zo zijn wij Brainportschool en bieden we mogelijkheden op het gebied van sport en kunst. We staan ervoor om leerlingen het beste uit zichzelf te laten halen. De doorstroom van onze leerlingen evenals de examenresultaten zijn goed. We bieden veel buitenschoolse activiteiten en projecten aan. De begeleiding van leerlingen neemt een belangrijke plaats in. We zien onderwijsontwikkeling als een continu proces. Belangrijke lijnen in het onderwijs zijn het onderzoeken, ontwerpen en ondernemen. We werken toe naar meer keuzevrijheid en regie voor de leerlingen, gekoppeld aan een goede begeleiding en actieve werkvormen.

Wij zijn m.i.v. het nieuwe schooljaar 2019/2020 opzoek naar een medewerker leerlingenadministratie die de ambitie en potentie heeft om binnen één jaar door te groeien in de rol van coördinator. Het betreft een functie voor 1,0 fte.

Functie-inhoud:
• Je bent zowel fysiek als telefonisch het eerste aanspreekpunt voor docenten, ouders en leerlingen, die vragen hebben op administratief gebied.
• Je verzorgt de grote mailingen richting ouders / verzorgers en houdt het mailverkeer van en naar het algemene mailadres bij;
• Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de leerlingenadministratie en het correct vastleggen van in-, door- en uitstroom van leerlingen;
• Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de gegevens in Magister (leerlingenadministratie) en Zermelo (formatie en rooster);
• Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en kwaliteitscontrole van de toetsresultaten

Functie-eisen:
• Je hebt affiniteit met het werken binnen het onderwijs .
• Je hebt minimaal 1 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen het onderwijs.
• Kennis / ervaring met Magister is een pre.
• Kennis / ervaring met een leerlingvolgsysteem is een eis.
• Je bent leergierig en wilt graag doorgroeien in de rol van coördinator.

Je competenties en talenten:
• Leergierig;
• Nauwkeurig;
• Communicatief vaardig ;
• sterke analytische vaardigheden;
• goede beheersing van de Nederlandse taal;
• flexibele, initiatiefrijke instelling.

Solliciteren kan alleen via OMO.nl.

In verband met zomervakantie zijn wij gesloten tussen 10 juli en 12 augustus. Als je in die periode solliciteert, zullen we je sollicitatie in behandeling nemen na 12 augustus.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.