Vacature Buurtsportcoach bewegingsonderwijs in Haarlem

Onderwijs

Over Team Sportservice

Naam school
Team Sportservice
Contactpersoon
Dhr. DA van der Welle
Plaats
Haarlem
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Buurtsportcoach bewegingsonderwijs 
Plaatsingsdatum
2-7-2019
Met ingang van
01-09-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,75
Omschrijving
Team Sportservice provincie Utrecht is wegens uitbreiding van werkzaamheden per 1 september op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:
 
Buurtsportcoach bewegingsonderwijs
24-32 uur per week
 
Dit ga je doen
Je bent actief in diverse gemeenten in de provincie Utrecht. In de rol als buurtsportcoach ben je verantwoordelijk voor lessen lichamelijke opvoeding op basisscholen (+/- 50% van de functie) en daarnaast de co├Ârdinatie en uitvoering van sport- en beweeg-stimuleringsactiviteiten  en evenementen voor diverse doelgroepen in diverse gemeenten.

Bij Team Sportservice provincie Utrecht klopt het sporthart van de provincie Utrecht. Team Sportservice provincie Utrecht is o.a. actief in de gemeenten De Ronde Venen, Houten, IJsselstein, Montfoort, Nieuwegein, Lopik, Stichtse Vecht,  Vianen en Woerden. Verenigingen, scholen, zorg en welzijn en inwoners kunnen bij ons terecht met al hun sport- en beweegvragen. Onze taak is het informeren, adviseren en begeleiden van mensen op het gebied van sport en bewegen in combinatie met een duidelijke visie op een gezonde levensstijl en Sociaal Domein.
 

Eisen

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde ALO-opleiding docent lichamelijke opvoeding. Je beschikt over een auto, hebt kennis van de regio en bent bij voorkeur hierin woonachtig. In onze organisatie is een ondernemende instelling een kernwaarde. Voor werken buiten de kantooruren draai jij je hand niet om, flexibiliteit is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO Sport schaal 7
Arbeidsvoorwaarden
Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je start met contract voor een schooljaar van 24-32 uur per week (aantal uur in overleg) van 1 september 2019 tot en met 31 juli 2020. Bij gebleken geschiktheid en continuering van de opdracht behoort verlenging tot de mogelijkheden. Wat betreft arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport en is de functie ingedeeld in schaal 7 (hoogte van het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring).

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie? Dan nodigen we je uit om te solliciteren via onze website. Als je inhoudelijk vragen hebt over de functie, kan je contact opnemen met manager Astrid van Veldhuijzen van Team Sportservice provincie Utrecht via telefoonnummer 06-51 70 91 54 .
 
Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Interne kandidaten krijgen voorrang. De uiterste reactiedatum is 14 juli 2019. De gesprekken zullen plaats vinden in week 29.
 
Een VOG en referentiecheck maakt deel uit van de selectieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.