Vacature Leerkracht lichamelijke opvoeding Heemskerk in Haarlem

Onderwijs

Over Team Sportservice

Naam school
Team Sportservice
Contactpersoon
Dhr. DA van der Welle
Plaats
Haarlem
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Leerkracht lichamelijke opvoeding Heemskerk 
Plaatsingsdatum
2-7-2019
Met ingang van
25-08-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5
Omschrijving
Voor de vestiging in Heemskerk is Team Sportservice op zoek naar energieke en enthousiaste collega's voor de functie:
Leerkracht lichamelijke opvoeding Heemskerk
voor 19 uur per week
Werkzaam op 3 scholen in Heemskerk op maandag, dinsdag en donderdag.
Indien MRT bevoegd mogelijkheid voor 3 uur extra op woensdagmiddag.

Dit ga je doen
In jouw rol als medewerker bewegingsonderwijs word je ingezet als vakleerkracht bewegingsonderwijs op scholen in het primair onderwijs in Heemskerk. Je maakt onderdeel uit van het team van gymdocenten, waarmee je regelmatig overleg hebt. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor bewegen binnen de school in afstemming met jouw collega’s. Ook lever jij eventueel een bijdrage aan activiteiten in schoolvakanties en vervangings- of invalwerkzaamheden.

Waar kom je terecht?
Team Sportservice is het lokale sportloket voor diverse gemeenten. Onze taak is het informeren, adviseren en begeleiden van mensen op het gebied van sport en bewegen in combinatie met een duidelijke visie op een gezonde levensstijl en Sociaal Domein. Onze missie?! Alle inwoners van de genoemde gemeenten tot een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en een goed gevoel laten ervaren in sport en bewegen. Hierdoor vergroten en versterken we tegelijkertijd het sociale netwerk en de onderlinge maatschappelijke betrokkenheid.
Videopitch

Eisen

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde ALO opleiding met lesbevoegdheid. Je bent een sportief persoon die aanpakt, kansen ziet en deze probeert te verzilveren. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Kennemerland.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO Sport 7
Arbeidsvoorwaarden
Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelf organiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar.

Je start met een tijdelijk contract voor het schooljaar 2019-2020. Een verlenging na deze periode is mogelijk, afhankelijk van voortzetting van de opdracht en functioneren. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren via onze website.

Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan contact op met Francis Heijneker van ons kantoor in Heemskerk, 0251-254740 / fheijneker@teamsportservice.nl

Een proefles, VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.