Vacature Pedagogisch Medewerker - de kleine Arent in Rotterdam

Onderwijs

Over Kinderopvang Mundo

Naam school
Contactpersoon
Mevr. S. Klijnsmit
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Particulier
Sector
Kinderopvang
Beschrijving

Werken bij Kinderopvang Mundo betekent werken in een dynamische organisatie die volop in beweging is en altijd actief bezig is met nieuwe ontwikkelingen. Jouw collega’s zijn hardwerkende mannen en vrouwen die er iedere dag voor ieder kind een leuke, leerzame en boeiende dag van willen maken. De kinderen staan natuurlijk op nummer 1, maar ook zorgen we er samen voor dat alle collega’s iedere dag een topdag beleven.
Collega’s blijven doorgaans een langere tijd bij Mundo. Dat vinden we erg fijn, want dit biedt de organisatie en kinderen continuïteit en geeft ons aan dat collega’s graag bij ons blijven.
Er zijn bij ons volop mogelijkheden om je eigen deskundigheid op peil te houden. Als professional pak je dit met beide handen aan zodat je zodat je altijd goed op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in jouw vak.
Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan ons fantastische filmpje op: Mundo zoekt talent!

Vacature

Functietitel
Pedagogisch Medewerker - de kleine Arent 
Plaatsingsdatum
2-7-2019
Soort vacature
Parttime
FTE
16 uur per week
Aantal uren
16
Omschrijving
Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. We missen nog een collega op de BSO De Kleine Arent in Rotterdam. Deze locatie is vlakbij het Kralingse bos waar kinderen naar hartelust kunnen spelen in het bos, op visite gaan bij Fun Forest en bij de kinderboerderij of aan de slag kunnen in de moestuinen bij speeltuin Oudedijk; er is genoeg te doen! Je gaat er samen met je collega voor zorgen dat de kinderen zich thuis voelen op de locatie. Je werkt zo’n 12 tot 16 uur per week.
 
Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet
“Ik zorg er met mijn collega’s voor dat de kinderen heerlijk onbezorgd kunnen spelen en in de natuur nieuwe planten en beestjes ontdekken”.
 
Wat je écht doet
 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou op de BSO zitten.
 • Je houdt van buitenspelen, avonturen beleven en je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • Je heb een leuke relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.
 
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op kinderen en bent telkens bezig om uitdagende activiteiten voor hen te bedenken passend bij de leeftijd en interesse.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
 • Je weet op de scholen de juiste weg te vinden om contacten te  leggen en te onderhouden met de leraren van de kinderen.
Het team
Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.
 
Hoe je dag eruit kan zien
Aan het begin van de middag kom je aan op locatie, het is heerlijk zomerweer en samen met je collega neem je de planning door van deze week. Je pakt alvast de spullen bij elkaar voor een middag met allerlei leuke spelletjes die je met de kinderen gaat doen in de moestuin bij speeltuin Oudedijk of bij het Kralingse Bos. Je komt erachter dat de zonnebrandcrème op is en je gaat nog even snel naar de drogist om dit te kopen.  Als je terugkomt is het al half 3 en is het tijd om de kinderen van school te halen. Op het schoolplein spreek je nog even de leerkracht om te horen hoe de dag is geweest. Hierna loop je met je collega en de kinderen weer naar de BSO. Na een stukje fruit en wat drinken is het maar een paar minuutjes naar de natuurspeeltuin. De kinderen komen er allerlei plantjes en insecten tegen en gaan lekker in de schaduw spelen met het zand of doen leuke spelletjes. Aan het einde van de middag gaat iedereen weer mee terug naar de BSO waar de kinderen worden opgehaald door de pappa’s en mamma’s, tot morgen!
 
Wij vragen
Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding, het is een pré als je in het bezit bent van een taalcertificaat 3F. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk!
 
Jij krijgt
 • Salaris.
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Een baan bij de leukste werkgever.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
 
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.