Vacature Pedagogisch Medewerker - Meidoornsingel in Rotterdam

Onderwijs

Over Kinderopvang Mundo

Naam school
Kinderopvang Mundo
Contactpersoon
Mevr. S. Klijnsmit
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Particulier
Sector
Kinderopvang
Beschrijving

Werken bij Kinderopvang Mundo betekent werken in een dynamische organisatie die volop in beweging is en altijd actief bezig is met nieuwe ontwikkelingen. Jouw collega’s zijn hardwerkende mannen en vrouwen die er iedere dag voor ieder kind een leuke, leerzame en boeiende dag van willen maken. De kinderen staan natuurlijk op nummer 1, maar ook zorgen we er samen voor dat alle collega’s iedere dag een topdag beleven.
Collega’s blijven doorgaans een langere tijd bij Mundo. Dat vinden we erg fijn, want dit biedt de organisatie en kinderen continuïteit en geeft ons aan dat collega’s graag bij ons blijven.
Er zijn bij ons volop mogelijkheden om je eigen deskundigheid op peil te houden. Als professional pak je dit met beide handen aan zodat je zodat je altijd goed op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in jouw vak.
Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan ons fantastische filmpje op: Mundo zoekt talent!

Vacature

Functietitel
Pedagogisch Medewerker - Meidoornsingel 
Plaatsingsdatum
2-7-2019
Met ingang van
direct
Soort vacature
Parttime
FTE
17 uur per week
Aantal uren
17
Omschrijving
Bij Kinderopvang Mundo werken hele leuke en goede Pedagogisch Medewerkers. De kinderen van de BSO de Meidoornsingel missen nog een pedagogisch medewerker.
Deze BSO in Schiebroek is gevestigd in basisschool de Wilgenstam. Binnen de school zijn twee ruimtes ingericht tot een gezellige buitenschoolse opvang. Een ruimte is ouderwets gezellig ingericht als Oma's huiskamer. Ook is er een ruimte ingericht als Mundo's Grand Café waarin we ook een keuken hebben waar heerlijk gekookt en gebakken wordt.
Voor de allerkleinsten is er een gezellige speelhoek. Je werkt hier gemiddeld 17 uur per week. Het is daarnaast ook mogelijk om in te vallen op andere BSO locaties.
 
Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet
“Ik zorg ervoor dat de kinderen na schooltijd heerlijk samen kunnen spelen en ontdekken. ”
 
Wat je écht doet
 • Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen  leuke herinneringen hebben aan de tijd dat ze bij jou in de groep zitten.
 • Je houdt van buitenspelen, avonturen beleven en je creëert leuke leermomenten en je snapt hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen. De visie van Mundo en ons pedagogisch beleid passen je dus als een maatpak.
 • Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.
 • Je heb een leuke relatie met de collega’s die op de school of in de wijk werken en als je elkaar nodig hebt weet je elkaar te vinden.
 
Hoe je dat doet
 • Je bent gek op kinderen en weet precies wat zij willen.  Je schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en je kunt deze organiseren als de beste.
 • Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft.
 • Je weet op de scholen de juiste weg te vinden om contacten te  leggen en te onderhouden met de leraren van de kinderen.
 
Het team
Als je bij ons komt werken dan kom je in een gezellig, maar professioneel team. Er is een sfeer waarbinnen je leuke initiatieven en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen. We zijn telkens bezig om de dienstverlening op een hoog niveau te houden waarbij we veel waarde hechten aan jouw eigen inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.
 
Hoe je dag eruit kan zien
Aan het begin van de middag kom je aan op de locatie en heb je leuke ideeën voor binnen- en buitenactiviteiten. Je neemt samen met jouw collega de middag alvast door en je koopt nog even snel wat lekkere ingrediënten zodat de kinderen vanmiddag koekjes kunnen bakken. Het is half 3 en tijd om de kinderen op te halen. Na een lange schooldag komen de kinderen enthousiast binnen op de BSO en gaan ze eerst wat drinken en wat eten. Hierna gaan ze heerlijk buitenspelen, doen een spel of maken de mooiste kunstwerken van duurzame materialen. Aan het einde van de middag worden de zelfgemaakte koekjes uit de oven gehaald. We bewaren er een paar voor de pappa’s en de mamma’s. Rond 17.00 uur worden de eerste kinderen alweer door hun ouders opgehaald, wat hebben ze een fijne middag gehad!
 
Wij vragen
Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding bij voorkeur aangevuld met een VVE en taalcertificaat op niveau 3F. Verder ben je natuurlijk hartstikke leuk!
 
Jij krijgt
 • Salaris.
 • Vakantiedagen, als je belooft terug te komen.
 • Een baan bij de leukste werkgever.
 • Maar ook, veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
Deze baan is voor mij
Als je geïnteresseerd bent in deze functie dan nodigen we je van harte uit om z.s.m. een sollicitatiebrief met C.V. (incl. pasfoto) te sturen naar sollicitatie@kinderopvangmundo.nl.
 

Eisen

Opleiding
Overige
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.