Vacature Docent LO in Rotterdam

Onderwijs

Over Zuiderpark

Naam school
Zuiderpark
Contactpersoon
Dhr. R. Loots
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
De stichting LMC Voortgezet Onderwijs voert het bevoegd gezag over 24 scholen voor voortgezet onderwijs in Rotterdam en omstreken. In kleinschalige en veilige leeromgevingen bieden we onderwijs dat aansluit op het ontwikkelingsniveau van de leerlingen, varierend van gymnasium tot praktijkonderwijs. Zorgzaamheid en schoolklimaat zijn daarbij even belangrijk als leerprestaties. De individuele capaciteiten van de leerlingen en hun veelzijdigheid staan centraal. LMC wil deze talenten verhelderen en verzilveren. LMC streeft naar het allerhoogste leerrendement dat bereikbaar is voor de individuele leerling, onder het motto: er uit halen wat er in zit. Bij LMC werken ca. 1.000 medewerkers die lessen verzorgen en ondersteuning bieden aan 8.000 leerlingen. LMC Rotterdam is daarmee een van de grotere onderwijswerkgevers in de regio.

Vacature

Functietitel
Docent LO 
Plaatsingsdatum
2-7-2019
Met ingang van
02-09-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,76 fte-1 fte
Aantal uren
19-24
Omschrijving
Ben jij een enthousiaste lo-docent(e). Dan is het Zuiderpark College op zoek naar jou.
Het Zuiderpark College beschikt over schitterende sportaccommodaties, heeft een stabiel leerlingenaantal, een rustige werkomgeving met fijne collega's.

Ben je een teamplayer, beschik je over een alo-diploma, ben je ook op vrijdagmiddag beschikbaar, houd je van organiseren en aanpakken, dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Voor alle leerlingen is LO verplicht. Daarnaast kunnen leerlingen in leerjaar 1 en 2 kiezen voor de (extra) sportmodule sport+, 2 lesuren per week.

Word je enthousiast, reageer dan op deze vacature. Deze vacature is geen vervanging.

Kijk hier voor een impressie van het Zuiderpark.

https://www.youtube.com/watch?v=Wr5NluquBC0

Eisen

Opleiding
1e graads
Functie-eisen

ALO

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.