Vacature Groepsleerkracht bovenbouw in Hilversum

Onderwijs

Over Stip Hilversum

Naam school
Stip Hilversum
Contactpersoon
Mevr. Vermeulen
Plaats
Hilversum
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Dalton, Vrijeschool
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De 14 openbare basisscholen, op 19 verschillende locaties, in Hilversum vormen samen Stip Openbaar Basisonderwijs Hilversum. Elke school, iedere locatie zelfs, heeft nadrukkelijk een eigen gezicht en profiel. Hoe verschillend de scholen ook zijn, er is veel wat ons bindt en er zijn veel gebieden waarop we nadrukkelijk de samenwerking zoeken. Onze gedeelde visie en missie geven de stichting als geheel én de scholen afzonderlijk richting en maken duidelijk wat onze leerlingen, ouders, medewerkers en partners van ons mogen verwachten.

Binnen Stip Hilversum denken we in mogelijkheden in plaats van in problemen en reageren we pro-actief in plaats van reactief op de vragen van deze tijd. Wij geloven dat we op die wijze een krachtiger antwoord kunnen geven op de uitdagingen waar onze sector mee te maken heeft én krijgt. We sturen daarbij actief op kwalitatief personeelsbeleid, werkdrukvermindering en een proactief vervangingsbeleid.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht bovenbouw 
Plaatsingsdatum
28-6-2019
Met ingang van
1-8-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Stip Hilversum heeft de missie om goed en pluriform openbaar en algemeen toegankelijk primair onderwijs te bieden voor kinderen van 4 tot 12 jaar, ongeacht afkomst, cultuur of religie. Elk kind verdient goed onderwijs. Met een goede opleiding gaat er een wereld voor je open.

STIP: Samen, Trots, Innovatief en Professioneel.

Onze school de Dubbeldekker / COBO 


De COBO verzorgt onderwijs voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar die rechtstreeks uit het buitenland komen of minder dan een jaar in Nederland zijn en de Nederlandse taal nog onvoldoende beheersen om in het reguliere onderwijs in te stromen.De COBO is een voorziening voor alle Hilversumse basisscholen. Onder voorwaarden kunnen kinderen uit de regio ook gebruik maken van deze voorziening. Er werkt een team waarin graag wordt samenwerkt en iedereen zeer collegiaal is naar elkaar toe.

De COBO wil kinderen in een jaar onderdompelen in een taalbad, zodat zij een meer kansrijke start in het Nederlandse primair of voortgezet onderwijs kunnen maken.De COBO bestaat uit zes groepen/klassen met in iedere groep een groepsleerkracht en een onderwijsassistent. Er wordt lesgegeven in kleine groepen, gemiddeld 15 leerlingen, waarin de leerlingen elke dag op meerdere niveaus mondeling en schriftelijk, intensief en gestructureerd Nederlands krijgen. Naast Nederlands krijgen de leerlingen ook rekenonderwijs, sociaal-emotionele vorming, kennismaken met de Nederlandse samenleving, expressie en bewegingsonderwijs.We zijn op zoek naar een: Leerkracht bovenbouw (0,6 fte ).

Eisen

Functie-eisen
Wij zoeken een enthousiaste groepsleerkracht die:
  • bevoegd is les te geven in het Primair Onderwijs
  • affiniteit heeft met taal
  • ambitieus is en graag doelgericht werkt

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
  • Een parttime functie binnen een uitdagende en veelzijdige school
  • Een passend begeleidings- en coachingstraject en vele scholingsmogelijkheden binnen de Stip Academie
  • Voor leerkrachten die niet op redelijke afstand van Hilversum wonen kunnen we - indien gewenst - een overnachtingsmogelijkheid aanbieden

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse?
Je kunt jouw sollicitatie onder vermelding van de school en functietitel sturen naar vacature@stiphilversum.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Jacqueline van den Bor (directeur) op 06-39 60 77 78.
Niet de functie waar je naar op zoek bent, maar wel geïnteresseerd om bij ons te werken? Stuur een open sollicitatie en wij nemen contact met je op.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.