Vacature Docent Nederlands – vmbo in Rotterdam

Onderwijs

Over STC-Group

Naam school
STC-Group
Contactpersoon
Mevr. Tamara Pols
Plaats
Rotterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar Beroepsonderwijs
Beschrijving

De STC-Group is dé onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en het havenindustrieel complex. Ruim 500 collega’s verzorgen onder de vlag van de STC-Group aantrekkelijke VMBO-, MBO-, HBO- en Masteropleidingen. Daarnaast is de STC-Group (nationaal en internationaal) actief op het gebied van training, advies en toegepast onderzoek.


Vacature

Functietitel
Docent Nederlands – vmbo 
Plaatsingsdatum
28-6-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Aantal uren
30
Omschrijving

Werk je in het onderwijs, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt het je leuk om vakgericht onderwijs te verzorgen? Dan komen wij graag in contact met je.

We zoeken twee docenten voor in totaal dertig lesuren, dus een parttime aanstelling behoort ook tot de mogelijkheden.

STC Group is de verticale vak instelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. Met passie voor ons eigen vak leiden wij (toekomstige) professionals op. Jong en oud, van vmbo- tot masterniveau, is bij ons welkom voor een gedegen beroepsopleiding of training.

Leren door te ervaren staat bij ons voorop. Onze docenten en trainers kunnen daarbij gebruikmaken van een breed scala aan innovatieve faciliteiten en simulatoren. De STC aanpak kenmerkt zich door praktijkgerichtheid, focus op techniek en vakmanschap en een voortdurend streven naar verbetering, nieuwe wegen en innovatie. Leading in Learning, noemen wij dat. Wij bieden daarbij een uitdagende maar evenwichtige omgeving voor collega’s, leerlingen, studenten en cursisten.

Het STC vmbo college is een innovatieve middelbare school met locaties op beide oevers van de Maas in Rotterdam. Het STC vmbo college biedt het examenprofiel Maritiem en Techniek. Dat doen we met een team van gedreven docenten en instructeurs. Leerlingen met het advies basis, kader en gemengde leerweg zijn van harte welkom. Leren door te ervaren in een stimulerende omgeving staat bij ons voorop. Docenten en leerlingen kunnen daarom gebruik maken van allerlei innovatieve faciliteiten zoals simulatoren, 3D- printers en opleidingsschepen.

Als docent Nederlands geef je les aan jongeren in de onder- en bovenbouw in het vmbo. Je ondersteunt de leerlingen van basis-, kader- en GL niveau. Je weet vol passie en enthousiasme jouw kennis van het vak Nederlands op hen over te brengen. Je bent aanspreekpunt voor de ouders, kijkt toetsen na en je hebt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de leerlingen. Je levert daarnaast een bijdrage aan de vakgroep Nederlands en aan projecten binnen STC Group. Je bent mentor van één of meer klassen en je bent betrokken bij intake activiteiten met potentiële leerlingen.

Eisen

Functie-eisen

Onze ideale collega:

  • heeft bij voorkeur al ruime docerende ervaring in het vak Nederlands;
  • is in het bezit van een Onderwijsbevoegdheid (2e graads bevoegdheid Nederlands);
  • heeft aantoonbaar affiniteit met lesgeven aan jongeren op vmbo-niveau;
  • schakelt moeiteloos tussen verschillende didactische werkvormen;
  • herkent zich in onze kernwaarden: nieuwsgierigheid, vakmanschap en respectvol;
  • werkt accuraat en resultaatgericht en heeft een flexibele werkhouding;
  • is in staat zelfstandig te werken, maar voelt zich tegelijkertijd onderdeel van een team en draagt bij aan een goede teamsfeer;

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB of LC
Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende maar evenwichtige omgeving waar leren én werken leuk is. Je gaat aan de slag in een enthousiast team met gedreven collega’s op de locatie Anthony Fokkerweg in Rotterdam.

Op deze functie is de cao mbo van toepassing. Zowel een parttime als een fulltime dienstverband behoort tot de mogelijkheden. Dat betekent dat je start met een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging en een salaris in schaal LB of LC. Ook bieden wij een 13e maand, een flink aantal vakantiedagen, een interessante woon-werkvergoeding, een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering en een prima pensioenregeling. sollicitatieprocedure.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Wil je meer weten?

Heb je inhoudelijke vragen over deze functie, bel of mail dan met Rachid Ahmed, onderwijsmanager STC vmbo college locatie Westzeedijk, via 010 – 244 01 00.

Vragen over de sollicitatieprocedure, stel je aan Tamara Pols, recruiter, via 010 – 448 62 00.

Solliciteren

Wil je solliciteren, klik dan op de button ‘solliciteren’ en laat je cv en motivatie achter.

Goed om te weten: het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag maakt deel uit van de

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.