Vacature Pedagogisch medewerker die kinderen eisvrij geeft in Heerlen

Onderwijs

Over Humankind (Inzake: Eisvrij op Zuid)

Adres
Meezenbroekerweg 1a, 4612VK Heerlen Limburg
Type onderwijs
Regulier
Sector
Kinderopvang
Contactpersoon
Dhr. Jos Verveen
Omschrijving
Eisvrij speelt in op de natuurlijke behoefte van kinderen om de wereld om hen heen te ontdekken. Eisvrij neemt kinderen onder en na schooltijd mee op avontuur in hun buurt en stad. We zijn elke dag op een andere verrassende en interessante plek te vinden. Wie eisvrij heeft, gaat lekker veel naar buiten! Van ravotten op een eiland tot een band verwisselen in de garage en boodschappen doen voor de bejaarde mevrouw in de wijk, geen dag is hetzelfde. Daarnaast is er volop ruimte voor ontspanning, onderweg of in één van onze clubhuizen.

Eisvrij werkt onder schooltijd in opdracht van scholen, maar is na schooltijd voor ouders en kinderen ook een alternatief voor de traditionele buitenschoolse opvang.
Bijzonderheden
Eisvrij maakt onderdeel uit van Humankind, met 25.000 kinderen de grootste non-profit organisatie in kindontwikkeling en -opvang van Nederland. We zijn in verband met onze groei doorlopend geinteresseerd in mensen die voor ons willen werken en kinderen eisvrij willen geven. 

Vacature

Functietitel
Pedagogisch medewerker die kinderen eisvrij geeft 
Plaatsingsdatum
25-6-2019
Sluitingsdatum
6-7-2020
Met ingang van
6-7-2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
in overleg
Aantal uren
in overleg
Omschrijving
Ben jij avontuurlijk ingesteld? Heb je zin om met een klein groepje kinderen telkens op pad te gaan in de regio Rotterdam? Reageer dan direct op deze unieke, vrije en spannende baan.

Kinderen verdienen de ruimte om de wereld om zich heen te ontdekken. Dat is de visie van eisvrij, onderdeel van Humankind. Als pedagogisch medewerker ga je onder en na schooltijd op pad met een klein groepje kinderen. Je leert Rotterdam vanuit allerlei invalshoeken beter kennen en bezorgt kinderen iedere dag een nieuwe ervaring. Zo draag je bij aan hun ontwikkeling.

Ben jij de eisvrij pedagogisch medewerker (standplaats: Rotterdam Delfshaven en/of Feijenoord) die dit samen met ons wil realiseren? 

Wat bieden wij?

Naar een restaurant om pizza te bakken, aan een auto sleutelen in een garage, op bezoek bij een échte bankdirecteur of een dagje ravotten op een eiland. Zomaar een greep uit het avontuur waarin jij als pedagogisch medewerker vanuit je gekwalificeerde MBO of HBO opleiding onder en/of na schooltijd eisvrij met kinderen hebt. Je biedt kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar, 7-9 jaar en 10-12 jaar een unieke en spannende ervaring waarbij je telkens op pad gaat. Iedere dag is een nieuwe ontdekkingsreis, waarbij ruimte is voor verrassende ontmoetingen en ontspanning.

Je werktijden zijn onder en/of na schooltijd tussen 8.30 en 18.30 uur. Tijdens de vakanties zijn de werktijden van 7.30 tot 18.30 uur. In overleg maken we voor jou een rooster waarbij we uiteraard ook rekening houden met jouw beschikbaarheid gedurende schooldagen en in vakanties.

Wie ben jij?

Jij bent avontuurlijk, jij houdt van nieuwe ervaringen en bent uitstekend in staat om te improviseren als de dag net wat anders loopt dan gepland. Jouw hart gaat sneller kloppen van buiten zijn, de mooie stad Rotterdam nog beter leren kennen en tegelijkertijd een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Dit is jou vanzelfsprekend op het lijf geschreven!

 
Videopitch

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding of Overige of Pabo
Functie-eisen
  • HBO werk- en denkniveau
  • Bevoegd om in onderwijs en/of bso te werken
  • Organisatietalent
  • Zelfstandig en initiatiefrijk
  • Flexibel
  • Ondernemend en leergierig/nieuwsgierig
  • Rijbewijs B (geen voorwaarde, maar wel handig)

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Functiegroep 6 van de CAO Kinderopvang
Arbeidsvoorwaarden
We bieden zowel contracten met een vast aantal uren per week als contracten op basis van flexibele inzet. De functie is ingeschaald in functiegroep 6 van de CAO Kinderopvang en het salaris ligt tussen 2.116 en 2.887 euro per maand bij een 36-urige werkweek.

Je komt in dienst bij Humankind, de grootste en één van de meest gerenommeerde organisaties in kinderopvang en -ontwikkeling zonder winstoogmerk van Nederland.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Nieuwsgierig?

Mail je motivatie en CV naar caroline@eisvrij.nl onder vermelding van ‘eisvrij pedagogisch medewerker’.

Er is dan eerst een informele kennismaking. Klikt het? Dan krijg je ook een keertje eisvrij om te ervaren hoe het is. Als we van beide kanten dan nog steeds enthousiast zijn, praten we verder over jouw uren en contract.

Als je graag wat meer informatie wil, bezoek dan www.eisvrij.nl of bekijk de ervaringen van kinderen op Facebook, Twitter of Instagram. Een persoonlijke vraag? Bel dan even met Caroline Cruysifix, telefoonnummer: 06 86846966. We zijn erg benieuwd naar jou!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.