Vacature Groepsleerkracht in Rijswijk

Onderwijs

Over Prins Mauritsschool

Naam school
Prins Mauritsschool
Contactpersoon
Dhr. A. Teune
Plaats
Rijswijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Jenaplan
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
 De Prins Mauritsschool een kleinschalige jenaplanschool gelegen in het oude en knusse centrum van Rijswijk. De schoool is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en of auto. De school telt 240 kinderen, verdeeld over 9 stamgroepen waarbij er telkens 2 leerjaren in één stamgroep zitten. 

Zowel de school als de ouders willen goede kansen voor de toekomst van hun leerlingen. Wij zijn van mening dat samenwerking tussen ouders en school de leerlingen een optimale ontwikkeling biedt. Onze leerkrachten zijn erg betrokken bij de leerlingen en geven elk kind de ruimte om zijn of haar talenten te ontplooien.

De school is gelegen in het oude en knusse centrum van Rijswijk en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en of auto.

Als collega’s werken we in een professionele leergemeenschap. We beschikken over een cultuur waar we open en transparant zijn, gesprekken voeren op een gelijkwaardige manier. We werken veel samen aan onderwijsontwikkeling, waarbij we reflecteren op het onderwijs.

We bieden je een plek om jouw dromen én die van de leerlingen waar te maken. In een enthousiaste omgeving waarbij het team bestaat uit talentvolle starters en ervaren kanjers. 

Loop je liever eerst een dag mee? Kom gerust kijken / meedraaien, je bent van harte welkom.
 
Bijzonderheden
Jij bent een leerkracht die net als onze leerlingen wil (blijven) leren. We vinden het belangrijk dat je een bijdrage kunt leveren aan het enthousiasme en de professionaliteit van ons team. Waarbij een gezonde dosis humor niet onbelangrijk is.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
25-6-2019
Met ingang van
01-09-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 fte /1 fte
Omschrijving

Zoek jij een kleinschalige, professionele en prettige school waar je jouw talenten kwijt kunt? Lijkt het je uitdagend om voor een vlotte en goed samenwerkende groep 7/8 te staan? Dan ben jij degene waar wij naar op zoek zijn!
 
De Prins Mauritsschool zoekt met ingang van het nieuwe schooljaar een enthousiaste collega / lio stagiaire(betaald)  voor groep 7/8. Het betreft een aanstelling van 32-40 uur (aan jou de keuze) die tijdelijk is, met uitzicht op vast. Je wordt ingeschaald in L10.

De school is gelegen in het oude en knusse centrum van Rijswijk en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en of auto.

We bieden je een plek om jouw dromen én die van de leerlingen waar te maken. In een enthousiaste omgeving waarbij het team bestaat uit talentvolle starters en ervaren kanjers. Waarbij de kinderen in groep 7/8 het fantastisch vinden wanneer je hun juf/meester wilt zijn.
 
Nieuwsgierig geworden? Reageer dan snel!
 
Loop je liever eerst een dag mee? Kom gerust kijken / meedraaien, je bent van harte welkom.
Het team kijkt uit naar jouw sollicitatie en/of reactie.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen

In bezit van het PABO-dipoloma .
Lio-stagiaire

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden

conform CAO primair onderwijs

Vaste aanstelling bij een ander bestuur dan Lucas Onderwijs Den Haag, dan begin je met een tijdelijke aanstelling. Bij goed functioneren wordt deze na twee maanden omgezet in een vaste aanstelling.

Ben je werkzaam bij Lucas Onderwijs Den Haag dan wordt jouw vaste aanstelling overgenomen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Gesprekken vinden plaats voor 22 juli of in de week van 26 augustus
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.