Vacature Leerkracht in Hilversum

Onderwijs

Over Stip Hilversum

Naam school
Contactpersoon
Mevr. Vermeulen
Plaats
Hilversum
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Dalton, Vrijeschool
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De 14 openbare basisscholen, op 19 verschillende locaties, in Hilversum vormen samen Stip Openbaar Basisonderwijs Hilversum. Elke school, iedere locatie zelfs, heeft nadrukkelijk een eigen gezicht en profiel. Hoe verschillend de scholen ook zijn, er is veel wat ons bindt en er zijn veel gebieden waarop we nadrukkelijk de samenwerking zoeken. Onze gedeelde visie en missie geven de stichting als geheel én de scholen afzonderlijk richting en maken duidelijk wat onze leerlingen, ouders, medewerkers en partners van ons mogen verwachten.

Binnen Stip Hilversum denken we in mogelijkheden in plaats van in problemen en reageren we pro-actief in plaats van reactief op de vragen van deze tijd. Wij geloven dat we op die wijze een krachtiger antwoord kunnen geven op de uitdagingen waar onze sector mee te maken heeft én krijgt. We sturen daarbij actief op kwalitatief personeelsbeleid, werkdrukvermindering en een proactief vervangingsbeleid.

Vacature

Functietitel
Leerkracht 
Plaatsingsdatum
21-6-2019
Met ingang van
1-8-2019
Soort vacature
Parttime
FTE
0,8
Omschrijving
Stip Hilversum heeft de missie om goed en pluriform openbaar en algemeen toegankelijk primair onderwijs te bieden voor kinderen van 4 tot 12 jaar, ongeacht afkomst, cultuur of religie. Elk kind verdient goed onderwijs. Met een goede opleiding gaat er een wereld voor je open.
 
STIP: Samen, Trots, Innovatief en Professioneel.
 
Onze school: De Gooise Daltonschool
Wij zijn een openbare Daltonschool in de Hilversumse Meent waar leerlingen worden uitgedaagd om zich veelzijdig te ontwikkelen.  
Naast het reguliere curriculum, waarbij ook Engels een belangrijke rol speelt, leren de kinderen verschillende vaardigheden. We gaan uit van de mogelijkheden en de potentie die leerlingen hebben. We werken daarbij volgens de Daltonkernwaarden: Er wordt gewerkt in vrijheid, binnen bepaalde grenzen, waarbij de leerlingen een groeiende verantwoordelijkheid ontwikkelen. 
Door deze ontwikkeling leert een kind zelf verantwoordelijk te zijn voor het leerproces. De leerling reflecteert op eigen werk en gedrag. Leerkrachten en leerlingen leren van en met elkaar. Door samen te werken, leren leerlingen omgaan met elkaar én dat helpen en geholpen worden heel waardevol is.  
De Gooise Daltonschool is een school die uitdaagt en waar kinderen tot hun recht komen in een prettige en veilige leeromgeving. Naast het Daltononderwijs vinden wij het belangrijk dat kinderen kennismaken met: sport, de natuur, creatieve vakken, judo, muziek en nog veel meer. Wij zoeken een: Leerkracht groep 4 TPO (0,8 fte)

Eisen

Functie-eisen
Wij zoeken een enthousiaste leerkracht die: 
  • Bevoegd is als leerkracht in het primair onderwijs;
  • Een goed niveau van de Engelse taal beheerst;
  • Bij voorkeur ervaring heeft met werken in de middenbouw; 
  • Affiniteit heeft met werken op een Dalton school; 
  • Een teamplayer is en graag samenwerkt met collega's; 
  • Een actieve bijdrage levert aan een goed (leer)klimaat en een prettige sfeer in de groep en op school. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden: 
  • Een fijne werkomgeving waar leerkrachten en leerlingen leren van en met elkaar;
  • Gedreven en betrokken collega's; 
  • Een baan met focus op het primaire proces; 
  • Een team dat nauw samenwerkt om met elkaar af te stemmen op de ontwikkeling van het kind.
Naast het bovenstaande ben je op je plek in een enthousiast team met collega's die graag samenwerken. Als je een beginnend leerkracht bent bieden we je een intensief begeleidings- en coaching traject via de Stip Academie. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse?
Je kunt jouw sollicitatie onder vermelding van de school en functietitel sturen naar vacature@stiphilversum.nl. Voor vragen kun je contact opnemen Sharon Agenant op 06-57939473.  Niet de functie waar je naar op zoek bent, maar wel geïnteresseerd om bij ons te werken? Stuur een open sollicitatie en wij nemen contact met je op.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.