Vacature docent Lichamelijke opvoeding 1e of 2e graads in St. Eustatius - Caribisch N...

Onderwijs

Over Gwendoline van Puttenschool

Naam school
Gwendoline van Puttenschool
Contactpersoon
Dhr. H. Odijk
Plaats
St. Eustatius - Caribisch Nederland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving

De Gwendoline van Putten School (GvP) is de enige school voor voortgezet onderwijs op Sint Eustatius en één van de drie VO scholen in Caribisch Nederland. De school heeft ca. 250 leerlingen en biedt praktijkonderwijs, academisch en beroepsonderwijs aan volgens het Caribische cxc systeem. 
We zien het als onze missie om een school te zijn, waar respect voor elkaar en ieders (levens)overtuiging onderdeel is van de voorbereiding op een succesvolle toekomst op Statia, het Caribisch gebied en de wereld als geheel. We willen uitdagend onderwijs bieden waarin leerlingen hun talenten kunnen ontplooien door actief te leren in een veilige en inspirerende leeromgeving binnen en buiten de school.
 
De school is bezig aan een transitie van Nederlands naar Engels als instructietaal en tevens de overgang naar een Caribische leermethode CXC.  In het  schooljaar 2019-2020 zijn alle klassen Engelstalig terwijl Nederlands wordt aangeboden als een tweede sterke taal.

De organisatie is kleinschalig ingericht en wordt aangestuurd door een kleine directie. Binnen elke afdeling wordt er gewerkt in teams onder leiding van een afdelingsleider.

Bijzonderheden

Arbeidsvoorwaarden: De aanstelling voor onderwijzend personeel is in principe een eenjarig contract met mogelijkheid tot verlenging. Salaris inschaling volgens bezoldigingsregeling onderwijzend personeel Caribisch Nederland. Uitzendvoorwaarden volgens geldende regeling.

Vacature

Functietitel
docent Lichamelijke opvoeding 1e of 2e graads 
Plaatsingsdatum
18-6-2019
Met ingang van
1 september 2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Aantal uren
28
Omschrijving

As a teacher you need to be in possession of a valid teaching qualification also recognized by the Dutch ministry of education. Being familiar with the CXC program is an advantage.
Starting date: as soon as possible.

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen

·         Three years of experience as a Gym teacher at a secondary school

·         Can work independently

·         Able to organize sports activities on the island and regional competitions

·         A good command of the English language (written and oral).

·         Willing to get acquainted with the CXC curriculum and requirements.

 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Employment conditions: The appointment for teaching staff is in principle a one-year contract with the possibility of extension. Salary classification according to remuneration scheme for teaching staff in the Dutch Caribbean. Temporary employment conditions in accordance with applicable regulations.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Via Meesterbaan opsturen van uw motivatiebrief en CV met recente foto. Na een selectie zullen de gesprekken via een skype verbinding gehouden worden.

Send your motivation letter and CV with recent photo via Meesterbaan. After a selection, the conversations will be held via a skype connection.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.