Vacature Instructeur techniek in Raalte

Onderwijs

Over Carmel College Salland

Naam school
Carmel College Salland
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Raalte
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Instructeur techniek 
Plaatsingsdatum
18-6-2019
Met ingang van
01-08-2019
Referentienummer
3478
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4
Omschrijving
Ben jij een instructeur techniek met een relevante opleiding en werkervaring? Ben jij sociaal, proactief, flexibel, ondernemend en na de zomervakantie beschikbaar om binnen het praktijkonderwijs aan de slag te gaan? Dan maken wij kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden
Als instructeur techniek geef je kleine groepjes leerlingen instructie in alle facetten van de techniek. Te denken valt aan metaalbewerking, lascursus, solderen, draaien en frezen. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van deze praktijklessen binnen het praktijkonderwijs, waarbij we gezamenlijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel hebben. Dat betekent dat er ook een beroep op je wordt gedaan ten aanzien van teamtaken.

Jouw profiel
Je beschikt over een relevante opleiding op minimaal mbo niveau 4 en hebt ruime kennis van toegepaste techniek. 

Wij zoeken een enthousiaste instructeur die het beste uit leerlingen en uit zichzelf weet te halen en onderwijs geeft dat aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen met diverse culturele achtergronden. Je vindt gemakkelijk aansluiting bij deze doelgroep en weet je een prettige en veilige leer- en werksfeer te creëren. Je past diverse pedagogische vaardigheden toe en je gebruikt activerende didactiek om leerlingen te stimuleren tot zelfstandig werken en leren. Je vindt het een uitdaging om voor een probleem een oplossing te vinden. Bovendien kun je goed samenwerken, heb je een flexibele instelling en ben je een open persoonlijkheid met een motiverende manier van werken. 

Jouw werkplek
Je werkt in het team van praktijkonderwijs van Carmel College Salland. De leerlingen van het praktijkonderwijs hebben een aparte plek in de school. Hier zijn ook de praktijklokalen waar je les geeft. 

Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met ruim 2.600 leerlingen, ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, atheneum, atheneum-plus en  gymnasium. In leerjaar drie en vier vmbo bieden wij het profiel "Dienstverlening en Producten" aan.  

Je bent werkzaam op de locatie Florens Radewijnsstraat. Op deze locatie zijn het vmbo en het praktijkonderwijs gevestigd. Ons vmbo kent drie leerwegen: basis beroepsgerichte leerweg, kader beroepsgerichte leerweg en gemengd theoretische leerweg.
Het onderwijs is georganiseerd in teams. De teamleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het pedagogisch-didactisch klimaat en het begeleiden van de leerlingen. Elk team heeft een eigen domein in een deel van de school. Dit heeft als voordeel dat de leerlingen in een overzichtelijke en vertrouwde omgeving werken. Bovendien leert en werkt het team van leerlingen en docenten meerdere jaren samen onder leiding van de teamleider. Op deze wijze kunnen wij leerlingen optimaal begeleiden bij hun ontwikkeling. 

Naast reguliere lessen is er aandacht voor buitenschools ervaringsleren en valt er naast de lessen voor onze leerlingen iets te kiezen. Met behulp van laptops creëren wij een gedifferentieerd klassenklimaat.  

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan (0,4 fte) voor, in eerste instantie, schooljaar 2019-2020.
Deze tijdelijke vacature is ontstaan wegens pensionering van een huidige collega. 

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring in maximaal 2.986 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 7).Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je terecht bij Silvette Nijkamp, teamleider pro, via mail: s.nijkamp@carmelcollegesalland.nl of telefonisch: 0572-348500. 
(LET OP: sollicitaties die binnen komen via dit mailadres kunnen we niet in behandeling nemen, solliciteren doe je via de button 'solliciteren' op onze website.)

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties gaat de vacature offline en is het niet meer mogelijk te solliciteren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 7
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 2.986,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 7).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.