Vacature Docent Zorg en Welzijn in Hoogeveen

Onderwijs

Over Roelof van Echten College

Naam school
Roelof van Echten College
Contactpersoon
Dhr. Henk Venema
Plaats
Hoogeveen
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Het RvEC is de brede scholengemeenschap voor christelijk voortgezet onderwijs in Hoogeveen. Op onze locatie Voltastraat vind je het praktijkonderwijs en het vmbo. Leerlingen van vmbo TL, havo, atheneum en gymnasium gaan naar locatie Bentinckspark. Onze belangrijkste missie: een succesvolle leerloopbaan voor ieder kind. Dit betekent dat we passend onderwijs bieden voor ieder kind. We streven ernaar dat elke leerling zo goed mogelijk terechtkomt en moeiteloos doorstroomt naar vervolgonderwijs of een baan. Om dat te bereiken, werken we nauw samen met onze partners in het basisonderwijs, het speciaal onderwijs, het vervolgonderwijs en het bedrijfsleven.
 
Een goede school zijn voor leerlingen kan alleen als je ook een goede school bent voor medewerkers. Een optimaal pedagogisch en didactisch klimaat komt voort uit inspirerende, betrokken en professionele medewerkers. We zijn een school die luistert naar medewerkers en hen betrekt in ontwikkelingen. Medewerkers krijgen de kans om zich breder te ontwikkelen en om vernieuwend bezig te zijn. Dat doen we door taken en verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen en te vertrouwen op de ondernemende kracht van onze professionals. We bieden hiervoor een inspirerende werkomgeving waarin ruimte is voor leren en groei. Naast een uitdagende baan kun je rekenen op een salaris conform de cao Voortgezet Onderwijs en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden. Dus wil jij je verder ontwikkelen binnen een vooruitstrevende en ondernemende organisatie, dan ben je bij het RvEC op de juiste plaats. 

Vacature

Functietitel
Docent Zorg en Welzijn 
Plaatsingsdatum
13-6-2019
Met ingang van
01-08-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
circa 0.60 fte
Aantal uren
circa 15
Omschrijving
Op onze locatie Voltastraat zijn we in verband met de vervanging van een zieke collega voor het komende schooljaar op zoek naar een docent Zorg & Welzijn. Het betreft diverse profielmodules voor dit vak in de bovenbouw van het vmbo, waaronder de module horeca.
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
PROFIEL
  • Je beschikt over een relevante tweedegraads bevoegdheid, bij voorkeur met ervaring;
  • je bent betrokken, open, integer en weet te inspireren;
  • je werkt volgens de zes rollen van de leraar;
  • je bent vaardig in het motiveren van jongeren;
  • je manier van lesgeven sluit aan bij de kernwaarden van onze school.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een professionele en prettige werksfeer in een team met enthousiaste collega's. De functie is ingeschaald in schaal LB conform cao-vo. Het betreft een tijdelijk dienstverband ter vervanging van ziekte.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling P&O via telefoonnummer 0528 - 35 86 58. Meer informatie over onze INFORMATIE
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O. Dit kan door te bellen naar 0528- 35 86 54 op 19 augustus a.s. of door een mail te sturen naar psa@rvec.nl.
Meer informatie over onze organisatie is ook te vinden op onze website www.rvec.nl.

SOLLICITEREN
Sollicitatiebrieven voorzien van CV dienen uiterlijk 20 augustus a.s. bij ons binnen te zijn via Meesterbaan.

Het Roelof van Echten College hanteert de NVP sollicitatiecode. Als het Roelof van Echten College gelijktijdig intern en extern werft, gaan interne kandidaten, kandidaten van de Eduwiek-partners en kandidaten van de WINNN-scholen met een preferente positie in de procedure voor op externe kandidaten.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.