Vacature Docenten natuur- en scheikunde in Enschede

Onderwijs

Over Bonhoeffer College

Naam school
Bonhoeffer College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Enschede
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Bonhoeffer College in Enschede vind je op: www.bc-enschede.nl.

Bonhoeffer College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docenten natuur- en scheikunde 
Plaatsingsdatum
13-6-2019
Met ingang van
01-08-2019
Referentienummer
3447
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,5 - 2,0
Omschrijving
Ben jij een eerste- en/of tweedegraads bevoegd docent natuur- en/of scheikunde en trots op je vak? Ben je klaar voor een mooie, tijdelijke uitdaging bij ons in Enschede per augustus 2019? Reageer dan snel op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen natuur- en scheikunde aan leerlingen van vmbo en/of havo/vwo. Dankzij jouw passie voor je vak weet je als geen ander leerlingen te enthousiasmeren en collega's te verbinden.

Jouw profiel
Je beschikt over een eerste en/of  tweedegraads lesbevoegdheid voor de vakken natuur- en/of scheikunde. Je bent enthousiast, een kartrekker en je weet hoe je les moet geven aan leerlingen van het vmbo, de havo of het vwo. 

Jouw werkplek.
Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. De school ziet haar taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. Het Bonhoeffer College wil in het belang van de leerling én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin we leerlingen in staat stellen zich breed te ontwikkelen en hen uitdagen tot actief en zelfstandig leren.

Ons aanbod
Het betreft een parttime of fulltime baan. In totaal is er 1,5 – 2,0 fte beschikbaar en ruimte voor twee docenten. Het gaat om tijdelijke aanstellingen tot einde van het schooljaar 2019 – 2020 en om vervangingsuren op diverse locaties. De precieze locaties zijn nog niet bekend.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.186 euro (schaal LB) of maximaal 4.878 euro (schaal LC) bruto per maand bij een volledige werkweek. Inschaling gebeurt op basis van lesbevoegdheid.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij mevrouw Marjon ter Haar via mail: m.terhaar@bc-enschede.nl. 
(LET OP: dit mailadres is alleen voor het stellen van vragen m.b.t. tot de vacature. Solliciteren doe je via de button 'solliciteer').

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
1e en/of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB of LC
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB of LC, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.