Vacature Docenten wiskunde / rekenen in Enschede

Onderwijs

Over Bonhoeffer College

Naam school
Bonhoeffer College
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Enschede
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Bonhoeffer College in Enschede vind je op: www.bc-enschede.nl.

Bonhoeffer College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docenten wiskunde / rekenen 
Plaatsingsdatum
13-6-2019
Met ingang van
01-08-2019
Referentienummer
3446
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
2,5
Omschrijving
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière en zit lesgeven bij jou in het bloed? Wij zoeken drie enthousiaste tweedegraads docenten wiskunde/rekenen die trots zijn op hun vak! Die zich met een team van betrokken collega's wil inzetten voor goed onderwijs. Ben je per augustus beschikbaar voor een baan in Enschede? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Wiskunde/rekenen aan leerlingen op de locaties Bruggertstraat en/of Wethouder Beverstraat in Enschede.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak wiskunde/rekenen.
Je staat stevig in je schoenen, bent gemotiveerd en weet als geen ander hoe je de theorie in praktijk kunt brengen. Door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak wiskunde/rekenen.

Jouw werkplek
Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. We zien onze taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. We willen in het belang van de leerling én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin leerlingen zich breed kunnen ontwikkelen en uitgedaagd worden tot actief en zelfstandig leren.

Op locatie Bruggertstraat (circa 1.250 leerlingen en 110 medewerkers) zijn leerlingen eigenaar van hun eigen leerproces, leren is van jezelf. Als docent geef je leerlingen de juiste ingrediënten om invulling te geven aan het eigen lesrooster.

Wij bieden in alle leerjaren havo en vwo (atheneum en gymnasium) aan. Voor havo en vwo bieden we een sterk bètaprofiel in de vorm van het Technasium en een economieprofiel in de vorm van een VECON Business School.
Voor leerlingen die wat meer aankunnen zijn er regelmatig verbredingsprojecten op het gebied van sport en cultuur. Speciaal voor getalenteerde vwo-/gymnasiumleerlingen hebben wij een structurele samenwerking met de Universiteit Twente waar ze in speciaal voor hen georganiseerde Masterclasses kennismaken met de wereld van de wetenschap. 

We genieten van de contacten die we opdoen via de Business School, het Technasium, allerlei projecten, de werkweken en nog veel meer, want de wereld is groter dan onze school!
Je kunt op onze school rekenen op een fijne werksfeer waar open en duidelijk wordt gecommuniceerd en waar mensen elkaar successen gunnen en voorthelpen.

Op de Wethouder Beversstraat wordt vmbo B/K onderwijs verzorgd. De Wethouder Beversstraat is onderverdeeld in de sectoren Techniek, Zorg en Welzijn en Economie.

Ons aanbod
Het betreft een parttime of fulltime baan. In totaal is er 2,5 fte beschikbaar en ruimte voor drie docenten. Het gaat om tijdelijke aanstellingen tot einde van het schooljaar 2019 – 2020.
Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal  4.186 per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij mevrouw Marjon ter Haar, beleidsmedewerker P&O, via mail: m.terhaar@bc-enschede.nl. 
(LET OP: dit mailadres is alleen voor het stellen van vragen m.b.t. tot de vacature. Solliciteren doe je via de button 'solliciteer').

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 
Aanvullende informatie
schooljaar 19-20

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.186,- euro bruto per maand bij een volledige baan.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.