Vacature Groepsleerkracht MB/BB in Rhoon

Onderwijs

Over Don Bosco

Naam school
Don Bosco
Contactpersoon
Mevr. M.G.M. Sponselee
Plaats
Rhoon
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Dalton
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Don Bosco school is een fijne katholieke daltonschool waar elke leerling zichzelf mag zijn en door een enthousiast gedreven team en door medeleerlingen elke dag wordt uitgedaagd zichzelf te ontwikkelen tot een ‘levenskunstenaar’, een mens die durft op zichzelf vertrouwen en die is staat is ten volle te leven, bewust van de eigen mogelijkheden en ontwikkelingskansen. Een mens die kan omgaan met voorspoed en tegenslag. 

Onze school is een daltonschool. Dat houdt in dat wij ons onderwijs aanbieden  vanuit de daltonprincipes, nl. effectiviteit, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, samenwerking en reflectie. We willen voor leerlingen een constante inspiratiebron zijn en dagen leerlingen uit kennis op te doen en zaken te ontdekken. Zo geven we invulling aan de wens elke leerling zich elke dag te laten ontwikkelen.

Onze school is een fijne dorpsschool waar iedereen elkaar zo'n beetje kent en waar we ook zorg dragen voor elkaar als mens. Dus niet alleen op leergebied. Daar doen we dat natuurlijk ook. We zorgen voor het verwerven van kennis en vaardigheden en dragen naar vermogen bij aan een voor elke leerling optimale en brede ontwikkeling, met extra mogelijkheden voor muziek, dans en drama.
Bijzonderheden
De Don Bosco is onderdeel van de RVKO.

De RVKO is een professionele organisatie die 66  scholen voor primair onderwijs bestuurt in Rotterdam en omliggende gemeenten.
 
Vanuit onze katholieke inspiratie bieden we elke leerling de kans om uit te groeien tot ‘levenskunstenaar’, een mens die in staat is ten volle te leven, met en voor anderen en die om kan gaan met voorspoed en tegenslag.
 
Onze scholen hebben in het primaire proces veel ruimte voor eigen beleid. Tegelijkertijd kenmerkt de RVKO zich steeds meer door een intensieve kwaliteitszorg in de scholen en in de ondersteunende diensten.
 
We zijn een organisatie waarin mensen binnen een helder kader hun verantwoordelijkheid nemen, waar er ruimte is voor individuele en gezamenlijke ontwikkeling, waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en waarin onze waarden worden uitgedragen en nageleefd.
 
We leveren een betekenisvolle bijdrage aan een betere wereld, waarin mensen hun kwaliteiten en talenten ontwikkelen met zorg voor en in verbinding met de medemens.
 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht MB/BB 
Plaatsingsdatum
13-6-2019
Met ingang van
1-8-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1.0000
Omschrijving
Voor komend schooljaar is de Don Bosco school in Rhoon, ‘dé katholieke daltonschool met toekomstmuziek’, op zoek naar een  enthousiaste en kundige fulltime groepsleerkracht voor de bovenbouw. Parttimers kunnen ook reageren.

Ben jij die collega die we zoeken, neem dan snel contact op met de directie via info@donboscoschool.nl en kom langs! 
Voor meer informatie over de school, klik op: https://www.donboscoschool.nl/

Let op: i.v.m. de zomervakantie is het verstandig om rechtstreeks bij de directie van de school te solliciteren. De gegevens van de directie vind je onderaan de vacature.

Eisen

Functie-eisen
Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij: 
·          in het bezit is van een pabo propedeuse (studerend aan de pabo) of een MBO 4 diploma (liefst in de richting van                                 onderwijsassistent)
·          de missie en visie van de RVKO onderschrijft en uitdraagt;
·          op eigentijdse wijze invulling geeft aan de katholieke identiteit en visie van de school onderschrijft en uitdraagt;
·          in nauwe samenwerking met je collega’s en de directie zorgt voor een optimale onderwijskwaliteit;

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
·          een inspirerende leer- en werkomgeving;
·          een professioneel en innovatief werkklimaat;
·          salariëring conform de CAO-PO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 
Ton van Zevenhuijzen, directeur ( ton.vanzevenhuijzen@rvko.nl of 010-5015426)
 
Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae kunt u per e-mail sturen o.v.v. sollicitatie "groepsleerkracht MB/BB" aan de directeur op bovenstaand e-mailadres.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.