Vacature Leerkracht middenbouw in Amsterdam

Onderwijs

Over Brede School de Springplank

Naam school
Brede School de Springplank
Contactpersoon
Mevr. Jorinde Crone
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Leerkracht middenbouw 
Plaatsingsdatum
12-6-2019
Met ingang van
01-08-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 - 1 FTE
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een Leerkracht MIddenbouw (16 -40 uur)
 
Wat vinden wij belangrijk?​​​​​​
Brede School de Springplank is op zoek naar een collega die pedagogisch en didactisch sterk onderlegd is. Je werkt graag met kinderen in de middenbouw. Ervaring - of affiniteit - met taalontwikkeling is belangrijk in deze functie, evenals een goed klassenmanagement. Als kandidaat beschik je over analytisch vermogen en kun je dit koppelen aan handelings- en opbrengstgericht werken. Daarnaast vind je het leuk om een initiatiefrijk en enthousiast teamlid te zijn. Tot slot ben je proactief in de samenwerking en heb je een flexibele mentaliteit.

Wie zijn wij?
Brede School de Springplank is een aantrekkelijke brede basisschool in Amsterdam West. De school is gelegen in een mooi, ruim en licht schoolgebouw binnen de ring en in een wijk met grote diversiteit. Brede School de Springplank is een Jump-in school met veel aandacht voor voeding en sport. De school telt 225 leerlingen. De school kent een rijk aanbod aan naschoolse activiteiten en de school werkt goed samen met kindercampus Impuls. Het Expliciete Directe Instructiemodel staat centraal. Er is sprake van een stevige en zorgvuldige zorgcultuur.

Wat kunnen we jou bieden?
Brede School de Springplank is een school volop in ontwikkeling. Er wordt door het team hard gewerkt aan de onderwijskwaliteit. Er is grote betrokkenheid en enthousiasme bij de 25 collega's. Sinds kort heeft de school een nieuwe directeur, die op een ambitieuze en moderne wijze sturing geeft aan het team en de richting van de school. 

Brede School de Springplank maakt onderdeel uit van Stichting KBA Nw West, die op haar 7 basisscholen in Amsterdam Nieuw West, West, Zuid en Oost onderwijs verzorgt. Vertrouwen, verantwoordelijkheid en betrokkenheid zijn essentieel en daarom ook de kernwaarden van de stichting.

De visie van Stichting KBA Nw West luidt:
Wij zijn een Amsterdamse leer- en leefgemeenschap waarin de ontwikkeling van onze Amsterdamse kinderen centraal staat.
Een gemeenschap waarin iedereen zich gehoord en gezien voelt: de kinderen, de ouders èn de medewerkers.
Iedere school heeft ruimte om zich vanuit eigenheid, zingeving en creativiteit te verbinden met de buurt en zo invulling te geven aan uitstekend onderwijs.

Hoe kun je solliciteren?
Als deze vacature je aanspreekt en je jezelf hierin herkent, horen wij graag van je!
Wij gaan ervan uit dat je als kandidaat onderwijsbevoegd bent en beschikt over de bij de functie passende kwaliteiten.  
 
De functie wordt gewaardeerd conform de cao voor het primair onderwijs.
 
Jouw brief en CV kun je versturen ter attentie van Ronald van Hilst (directeur): directie@kbsdespringplank.nl. We zien je reactie graag zo snel mogelijk tegemoet. Indien je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Ronald van Hilst via het telefoonnummer 020 - 6162553. 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Conform de CAO PO
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.