Vacature Docent Mediavormgeving in Leiden

Onderwijs

Over mboRijnland

Naam school
mboRijnland
Contactpersoon
mboRijnland, Recruitment
Plaats
Leiden
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar Beroepsonderwijs
Beschrijving
Over mboRijnland
Trots op mbo

In onze naam benadrukken we hoe trots we zijn op ons middelbaar beroeps­onderwijs. Wij leiden studenten op tot echte vakmensen. Vakkrachten die echt iets toevoegen aan onze omgeving. Ook geven we studenten de kans om zich persoonlijk te ontwikkelen. Wij geloven in hun mogelijkheden, in hun talenten, in hun drijfveren. Onze studenten hebben de toekomst.

Méér dan mbo

Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.

Onze regio

Ons onderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van de regio Rijnland. Het is de regio waarin we samenwerken met bedrijven, andere onderwijsinstellingen, politiek en maatschappelijke instellingen.  Dat doen we vanuit onze scholen in:

  • Alphen aan den Rijn;
  • Gouda;
  • Leiden;
  • Leidschendam-Voorburg;
  • Woerden;
  • Zoetermeer.
Rijnlands denken

mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Vacature

Functietitel
Docent Mediavormgeving 
Plaatsingsdatum
12-6-2019
Met ingang van
z.s.m.
Referentienummer
616000
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4 - 0,6
Omschrijving
Je wordt onderdeel van een team met zeven andere vakdocenten Mediavormgeving. Je verzorgt op een inspirerende manier lessen voor de opleiding, begeleidt studenten en deelt je kennis met collega’s. Hiernaast kun je een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van onderwijs- en opleidingsplannen. Als onderwijsteam heb je een rol in de studieloopbaanbegeleiding en BPV-begeleiding van studenten en verdeel je overige teamtaken. En je ontwikkelt samen met je collega’s nieuwe lesplannen, beoordeelt examens en begeleidt bij examenopdrachten.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Voor de opleiding Mediavormgever, die onderdeel is van het MBO College voor Techniek & ICT zijn wij op korte termijn of voor het nieuwe studiejaar op zoek naar een docent Mediavormgeving. Je hebt hiervoor een relevante opleiding afgerond zoals Kunstacademie en je hebt bij voorkeur onderwijsbevoegdheid.

Je bent een breed inzetbare collega met ervaring op de deelspecialisatie Audiovisuele Vormgeving (AV) en hebt passie voor studio- en cameratechniek.

Vanuit de praktijk heb je kennis opgedaan over en ervaring met programma’s zoals Premiere, After Effects en/ of Cinema 4D. Een belangrijke aanvulling is dat je kennis en/ of ervaring hebt op terreinen van projectmanagement of ondernemerschap.  

We vinden het minstens even belangrijk dat je veel pedagogisch en didactisch inzicht hebt en goed kunt organiseren. Je maakt makkelijk contact met studenten, bent goed in het motiveren van studenten en kunt een veilige en uitdagende leeromgeving in de klas creëren. En je volgt de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en integreert deze in jouw lessen.  

Je kiest bewust voor het lesgeven in het middelbaar beroepsonderwijs aan studenten in de leeftijdscategorie van 16-25 jaar. Bij voorkeur heb je een lerarenopleiding  afgerond. Jij vindt het een uitdaging om studenten te helpen een echte vakkracht te worden. Maar onderwijs gaat voor jou verder. Jij wilt dat studenten zich ook persoonlijk ontwikkelen en het beste uit zichzelf halen.  

Verder ben je een echte teamspeler. Je kunt improviseren en staat klaar voor je collega’s als dat nodig is. Flexibel, dat is wat je bent, en jij voelt je op je gemak in een veranderende en dynamische organisatie. Je hebt er daarom geen probleem mee als je op verschillende locaties moet werken.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van opleiding, ervaring en bevoegdheid word je ingeschaald in de functie van docent LB of docent LC. De functies zijn gewaardeerd in schaal LB (maximaal € 4.218,-) of LC

(maximaal € 4.779,-) van de cao MBO.  

Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract tot 1 augustus 2020, met reëel perspectief voor schooljaar 2020-2021.

 Verder biedt mboRijnland o.a. de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 -     eindejaarsuitkering van 8,33% ;

-     bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;

-     bijdrage aan ziektekostenverzekering;

-     deelname aan de Bring Your Own Device-regeling, waarbij je een tegemoetkoming krijgt in de kosten van een headset  en laptop.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Stef Smits, onderwijskundig teamleider ICT en Mediavormgeving, 088-222 1 777.
 
Solliciteren?
Als je wilt solliciteren op deze vacature, ontvangen wij graag voor 1 juli a.s. een sollicitatiebrief met curriculum vitae. Onderaan deze vacaturetekst vind je de knop ‘solliciteren’ waarmee je de sollicitatie kunt verzenden.  
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.