Vacature Engels 405018 in Alphen aan den Rijn

Onderwijs

Over SCOPE scholengroep (Voortgezet Onderwijs)

Naam school
SCOPE scholengroep (Voortgezet Onderwijs)
Contactpersoon
Mw A. Schouten
Plaats
Alphen aan den Rijn
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
SCOPE scholengroep is de grootste onderwijsorganisatie in Alphen aan den Rijn en omstreken.De scholengroep bestaat uit twaalf basisscholen, een school voor zeer moeilijk lerenden, een scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vier vestigingen en een school voor praktijkonderwijs.

Bij SCOPE scholengroep werken, verdeeld over de scholen en het bestuurskantoor, zo’n 800 medewerkers. Ruim 650 docenten en leerkrachten geven les aan ongeveer 6.250 leerlingen. Naast de docenten en leerkrachten zijn er nog veel meer mensen direct en indirect met het onderwijs en de zorg voor leerlingen bezig.

Vacature

Functietitel
Engels 405018 
Plaatsingsdatum
12-6-2019
Met ingang van
1 september 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,62
Omschrijving
Wegens zwangerschapsverlof ontstaat met ingang van 1 september 2019 tot de kerstvakantie op het Groene Hart Lyceum een vacature voor een docent Engels havo/vwo onderbouw

Eisen

Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Inschaling vindt plaats op basis van competenties en ervaring.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae kunt u richten aan het bestuur van SCOPE, t.a.v. de heer P. Jharap, directeur Personeel, via een e-mail naar werkenbijvo@scopescholen.nl. Graag bij het onderwerp vermelden: vacaturenummer 405018.

Voor nadere inlichtingen over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw A. Schouten, sectordirecteur Lyceum, tel. 0172-449510. Op de website van CSG Groene Hart kunt u algemene  informatie vinden  en ook specifieke informatie over de vestiging Lyceum.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.