Vacature Docent drama in Huizen

Onderwijs

Over Erfgooiers College

Naam school
Erfgooiers College
Contactpersoon
Mevr. E.G. Gooijer
Plaats
Huizen
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Erfgooiers College is een christelijke school voor voortgezet onderwijs. De identiteit van onze school komt tot uiting in dagopeningen, godsdienstlessen en vieringen van christelijke feestdagen maar vooral door de wijze waarop wij met elkaar omgaan. Begrippen als zorg, onderling respect en verantwoordelijkheid voor elkaar vinden wij belangrijk. 
De leerling staat bij ons centraal. De leerling kiest wat bij hem of haar past. Zo bieden wij onderwijs aan dat zorgt voor de juiste kwalificaties, maken wij de leerling bewust van de juiste gewoontes bij het samenleven met anderen en laten wij ze ontdekken wie ze zijn. Het schoolleven van het Erfgooiers College is verweven met de thema's van UNESCO. Daarnaast heeft het Erfgooiers College het predicaat Topsportvriendelijke school en bieden wij met de structuurklas in leerjaar 1 en 2 een regiovoorziening voor leerlingen met internaliserende problematiek (o.a. ASS, ADD, Angst)

Vacature

Functietitel
Docent drama 
Plaatsingsdatum
12-6-2019
Met ingang van
medio oktober 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca. 0,44
Aantal uren
ca. 11
Omschrijving
Het Erfgooiers College is met ingang van medio oktober 2019 in verband met vervanging wegens zwangerschapsverlof  en ouderschapsverlof op zoek naar een docent drama 1e of 2e graads bevoegd, die in staat is om onze leerlingen te inspireren, motiveren en coachen. Je bent, afhankelijk van je bevoegdheid, inzetbaar in onder- en bovenbouw van zowel mavo, havo als vwo.
Van onze nieuwe collega verwachten: 
  • het verzorgen van lessen drama in de onderbouw;
  • CKV lessen 3 mavo;
  • 4 havo en 4 vwo CKV modules theater.
De onderwijsvisie van het Erfgooiers College is samen te vatten in een woord:
Gepersonaliseerd.
Het gepersonaliseerd leren doet recht aan de verschillen tussen leerlingen. Ben jij in staat om onze leerlingen te prikkelen zich te ontwikkelen tot nieuwsgierige, kritische, leergierige en creatieve jongvolwassenen? Weet jij ze te motiveren om buiten de kaders te kijken? 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Je weet waar jouw kracht ligt: je kunt inspireren, motiveren en coachen. Je bent een deskundige op jouw vakgebied, maar je kunt ook met sectiegenoten en vakoverstijgend samenwerken. Vanzelfsprekend kijk je naar jezelf en de organisatie met een positief-kritische blik. Daarbij vergeet je niet dat het om mensen draait en dat onderwijs boeiend, eigentijds en toekomstgericht moet zijn. 
Met ons onderwijs willen wij leerlingen stimuleren hun persoonlijke waarde te ontdekken, hun ambities te ontwikkelen en hun talenten te delen met anderen. Onze medewerkers motiveren we om vanuit hun deskundigheid kritisch naar het onderwijs te (blijven) kijken.
Daarom krijg je de ruimte om vanuit vertrouwen te experimenteren met onderwijsconcepten en -vernieuwingen. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wat kunnen wij je bieden:
  • Een tijdelijke vacature voor circa 11 lesuren; 
  • Inschaling volgens functie LB, trede is afhankelijk van ervaring;
  • Een reiskostenvergoeding;
  • Intensieve begeleiding voor onze nieuwe docenten;

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je interesse?
Enthousiast over deze visie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief. We zorgen er dan voor dat we snel met elkaar in gesprek komen. Voor een gesprek met een goede docent maken we graag tijd. De vacature staat open tot en met 26 juni 2019.
Informatie over de functie kun je opvragen bij mevrouw C.A. Stam, email ca.stam@erfgooierscollege.nl
Je sollicitatiebrief voorzien van je CV kun je sturen t.a.v. mevrouw E.G. Gooijer, directiesecretaresse, email solliciteren@erfgooierscollege.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.