Vacature Docent Spaans in Hilversum

Onderwijs

Over Groot Goylant

Naam school
Groot Goylant
Contactpersoon
Dhr. D. Eykelhoff
Plaats
Hilversum
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Groot Goylant heeft als kleine VMBO-school met ongeveer 400 leerlingen een groot aanbod: 5 beroepsgerichte opleidingen (Zorg en Welzijn breed, Economie, SDV -Sport, Dienstverlening en Veiligheid-, ICT-route en Metalektro) en de Theoretische Leerweg. Tevens hebben we een tweetalige afdeling. Over Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm: De stichting Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm is een grote scholengroep in het Gooi die garant staat voor kwalitatief goed onderwijs en een hoog ambitieniveau van leerlingen en leerkrachten. De stichting ondersteunt scholen in het voortgezet onderwijs en in het primair onderwijs in het bestuur, beleid en management. Speerpunten van de Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm zijn ICT en internationalisering; elke school geeft daar op eigen wijze invulling aan.

Vacature

Functietitel
Docent Spaans 
Plaatsingsdatum
12-6-2019
Met ingang van
augustus 2019
Soort vacature
Parttime
FTE
0,5
Omschrijving
Als docent(e) Spaans heb je vast ook je eigen ideeën over lesgeven. Over hoe je kinderen wilt inspireren en wegwijs maken in de lesstof én de wereld om ons heen...
Bij Alberdingk Thijm Scholen staan we daar zeker voor open! Omdat wij geloven dat jouw eigen wijze van lesgeven bijdraagt aan de kwaliteit, afwisseling en enthousiasme in de klas. Daarnaast ondersteunen we je op tal van gebieden, zodat je nog meer succes én plezier uit je werk haalt.
 
Waar het om gaat op GROOT GOYLANT
Veel meer geven dan les alleen

Aandacht voor bewustwording, sociale vaardigheden, IMYC, ICT en tweetaligheid.
Eigen en wijs lesgeven
Jij bent de regisseur in de klas. Veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng.
Altijd welkom zijn bij je collega’s
Een open en fijne sfeer van positieve collega’s, bij wie je altijd terecht kunt.

Waar het om gaat bij de functie:
Als docent(e) bij Groot Goylant ben je samen met je team verantwoordelijk voor een motiverend lesprogramma. Daarnaast doe je mee met vakoverstijgende projecten.
Talenten en eigenschappen die goed van pas komen zijn: communicatief sterk, flexibiliteit, affiniteit met vmbo-leerlingen.
De minimale eisen voor deze baan zijn: tweedegraads bevoegdheid Spaans (of studerend hiervoor). Het gaat om een LB functie.

Waar gaat het jou om? Vertel het ons!
Als onderdeel van je sollicitatie, willen we ook graag weten waar het jou écht om gaat. In je vak en in de wereld. We vragen je dan ook om dit (naast je CV) met ons te delen, op jouw eigen wijze. We zijn benieuwd!
Heb je nog vragen over de baan, over de school of over Alberdingk Thijm Scholen? Neem dan gerust contact op met Ineke Bruinsma, i.bruinsma@atscholen.nl
Kijk voor meer informatie en ervaringen van andere collega’s op werkenbijatscholen.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.